The Voice

Την πρώτη «καλησπέρα» είπε η απαστράπτουσα Φαίη Σκορδά ως παρουσιάστρια των live του The Voice of Greece το Σάββατο 18/02 ξεκινώντας την αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του κορυφαίου, τηλεοπτικού μουσικού διαγωνισμού.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς καλωσόρισαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την αγαπημένη παρουσιάστρια δεν έκρυψαν όμως το άγχος τους για τους διαγωνιζόμενους των ομάδων τους αφού όλοι επιθυμούσαν την πρόκριση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Οι μουσικές μονομαχίες των διαγωνιζόμενων ήταν συγκλονιστικές ενώ σε αρκετές από αυτές η ψηφοφορία του κοινού πήγαινε πόντο πόντο. Τα συναισθήματα ήταν για όλους έντονα και η χαρά μεγάλη για τις φωνές που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο ημιτελικό.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε επάνω στη σκηνή ξεσηκώνοντας το κοινό με τα τραγούδια του: «Ματώνουν οι σκέψεις» και «Πόσο σε θέλω».

Ξεχωριστή και η εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη ο οποίος ερμήνευσε συγκλονιστικά το τραγούδι «Δημοσθένους Λόγος» από τη θεατρική παράσταση «Ιππείς», στην οποία και πρωταγωνίστησε το καλοκαίρι του 2022.

Ας δούμε όμως τους επτά διαγωνιζόμενους που πέρασαν στον μεγάλο ημιτελικό:

#teamArgigos
Διονύσης Τρενταφίλι
Dodona

#teamPanistes
Μαρία Σακελλάρη
Μάρω Μαγγανιάρη

#teamHelena
Σίσσυ Πολυδώρου

#teamSakis
Λάμπρος Τσιαπούτας
Γιάννης Τσαρσιταλίδης

Ραντεβού στο επόμενο live Cross Battle το Σάββατο 25/02 για να μάθουμε ποιοι θα είναι τελικά οι 14 διαγωνιζόμενοι που προκρίνονται στον μεγάλο ημιτελικό.

 

Tσέκαρε και αυτά: