Ένα μουσικό υπερθέαμα ήταν το δεύτερο live του The Voice of Greece με τη Φαίη Σκορδά το Σάββατο 25/02. Απολαυστικές μονομαχίες από τους διαγωνιζόμενους, δυναμικά performances από τους coaches αλλά και η πρώτη παρουσίαση του νέου τραγουδιού του Σάκη Ρουβά συνέθεσαν ένα εκρηκτικό live!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς καρδιοχτύπησαν μαζί με τις ομάδες τους σε κάθε μονομαχία περιμένοντας με ανυπομονησία την πρόκριση.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Στις περισσότερες μουσικές αναμετρήσεις η ψηφοφορία του κοινού πήγαινε πόντο πόντο και κάθε τελικό αποτέλεσμα γεννούσε έντονα συναισθήματα σε όλους.

Η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στο stage ερμηνεύοντας το «Φεύγω» και στη συνέχεια υποδέχτηκε τις Marseaux και Joanne στο πιο ανατρεπτικό και ξεσηκωτικό remake της επιτυχίας «Κάτσε καλά».

Ο Σάκης Ρουβάς ερμήνευσε σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση το νέο του τραγούδι με τίτλο «Έλα και θα δεις» ενώ όταν στο πλευρό του βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός το medley επιτυχιών που ερμήνευσαν μαζί κορυφώθηκε με το απόλυτο… «Σοκ»!

The Voice – Ας δούμε όμως τους επτά διαγωνιζόμενους που πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο ημιτελικό:

#teamArgigos

Ζαφείρης Παρασχάκης
Μωυσής Παπαμωυσέως

#teamPanistes
Εβίτα Θεοδωροπούλου

#teamHelena
Celina Michael
Θεοδώρα Μουρατίδου

#teamSakis
Jose Manuel Arrieta Duarte
Κάτια Σαμαντζή

Τα live Cross Battles ολοκληρώθηκαν και έρχεται ο μεγάλος ημιτελικός το Σάββατο 4 Μαρτίου για να μάθουμε ποιοι 7 από τους 14 διαγωνιζόμενους θα πάρουν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό!

Τσέκαρε και αυτά: