Μερικοί μήνες μας χωρίζουν από το επικό ταξίδι προς το φινάλε της σειράς-φαινόμενο «The Walking Dead» που ξεκινά τη Δευτέρα 23 Αυγούστου, αποκλειστικά στο FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική. Ο τελευταίος, εκτεταμένος κύκλος θα κάνει έναρξη με οκτώ νέα επεισόδια, τα οποία θα είναι τα πρώτα από τα 24 συνολικά, που θα οδηγήσουν τη δεκαετή επιτυχημένη πορεία της σειράς στο μεγάλο φινάλε. Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

«Ολοκληρώνοντας τον 10 ο κύκλο με έξι επιπλέον επεισόδια, τα οποία επικεντρώθηκαν σε μικρότερες, προσωποκεντρικές ιστορίες, είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για την έναρξη του επικού 11 ου κύκλου της σειράς», αναφέρει η showrunner και παραγωγός του «The Walking Dead» Angela Kang. «Το ρίσκο θα είναι μεγάλο – θα δούμε περισσότερα ζόμπι, ασταμάτητη δράση, συναρπαστικές νέες ιστορίες, τοποθεσίες που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά και τις ομάδες ενωμένες για πρώτη φορά σε μια κοινότητα, να προσπαθούν να χτίσουν από την αρχή όσα κατέστρεψαν οι Whisperers».

ad

«Το τελευταίο κεφάλαιο The Walking Dead ξεκινά με οκτώ επεισόδια γεμάτα δράση, αντάξια του εύρους και της εμβέλειας που έχουν συνηθίσει οι fans από το σύμπαν του TWD. Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι δε θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ γιa αυτά, αφού θα προβληθούν μέσα στο καλοκαίρι.», προσθέτει ο Scott M. Gimple, chief content officer του «The Walking Dead».

Βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ του Robert Kirkman, η σειρά «The Walking Dead» είναι μια παραγωγή των AMC Studios, με executive producers τους Gimple, Kang, Kirkman, Gale Anne Hurd, Dave Alpert, Greg Nicotero, Joseph Incaprera και Denise Huth.