The Weeknd

Ο τραγουδιστής με τις τεράστιες επιτυχίες, The Weeknd θέλει να αφήσει για λίγο τη μουσική σκηνή και να περάσει στη μεγάλη οθόνη μιας και οι καλλιτεχνικές του αναζητήσεις μεγαλώνουν!

Όπως αναφέρει το Variety, ο καλλιτέχνης έχει ήδη πάρει τον πρώτο του ρόλο και θα πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία όπου και έγραψε το σενάριο αυτής. Μάλιστα, έχει αναλάβει και την παραγωγή της! Οπότε, δε χρειάστηκε να περάσει καν από κάστινγκ!

 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Στην ταινία όπου βασικός πρωταγωνιστής θα είναι ο ίδιος, θα δούμε και την αγαπημένη Τζένοα Ορτέγκα η οποία μας έχει κλέψει την καρδιά ως Wednsday, αλλά και τον Μπάρι Κέογκαν ο οποίος έχει παίξει στο  «The Banshees of Inisherin».

O The Weeknd έχει καταφέρει να κάνει τα πάντα στον κόσμο της μουσικής καθώς από μικρός είχε τις αναζητήσεις του και υπηρετει ένα συγκεκριμένο είδος το οποιο θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι άkρως ερωτικό και σε βάζει σε συγκεκριμένο mood!

Έχει συνεργαστεί με όλους σχεδόν τους καλλιτέχνες που απασχολούν της r’n’b μουσική σκηνή και συνεχίζει να δημιουργεί κομμάτια τα οποία ακούγονται παντού!

Περιμένουμε να δούμε τι θα δημιουργήσει!

Τσέκαρε και αυτά: