The Witcher

Πολλοί ήταν αυτοί που σοκαρίστηκαν όταν ανακοινώθηκε από το Netflix πώς ο Henry Cavil αφήνει τη σειρά “The Witcher ” για να αναλάβει το ρόλο ο Liam Hemsworth και κανείς δεν ξέρει πώς θα του τιαριάξει αυτός ο ρόλος.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Tον Νοέμβριο του 2022 η γνωστή πλατφόρμα έκανε την ανακοίνωση και κανείς ακόμη δεν μπορεί πιστέψει πως θα γίνει αυτή η αλλαγή! Αλλά αυτά έχει η ζωή!

Ωστόσο, κάποιοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα deepfake βίντεο το οποίο μας δείχνει πως θα είναι ο Liam Hemsworth στη σειρά “The Witcher ” και δεν μπορούμε να πούμε πως μας αρέσει και ιδιαίτερα. Βέβαια, όλα μπορούν να αλλάξουν αν δούμε το original!

O VFX artist Matthew Anthony δημιούργησε το βίντεο και τοποθέτησε το πρόσωπο του ηθοποιού πάνω στο πρόσωπο του Henry σε διάφορες σκηνές.

Tσέκαρε και αυτά:

O Liam θα αναλάβει τον ρόλο του Τζέραλντ στην τέταρτη σεζόν ενώ η τρίτη σεζόν αναμένεται να εμφανιστεί στην πλατφόρμα το καλοκαίρι του 2023.

Ο Αυστραλός ηθοποιός είχε δηλώσει στο TUDUM για το νέο ρόλο :

“Ως οπαδός του Witcher είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να παίξω τον Geralt of Rivia. Ο Henry Cavill ήταν ένας απίστευτος Geralt και είναι τιμή μου που μου δίνει τα ηνία και μου επιτρέπει να αναλάβω τα ξίφη του Λευκού Λύκου για το επόμενο κεφάλαιο της περιπέτειάς του. Henry, είμαι θαυμαστής σου εδώ και χρόνια και εμπνεύστηκα από αυτό που έδωσες σε αυτόν τον αγαπημένο χαρακτήρα”. 

Τσέκαρε και αυτά: