Έλενα Παπαρίζου

Για μια ακόμη χρονιά, πραγματοποιήθηκαν τα Mad Vma 2020 και ένα από τα πρόσωπα που περιμέναμε πώς και πώς να δούμε, ήταν η Έλενα Παπαρίζου, καθώς μας καθηλώνει κάθε φορά με τα τραγούδια της και τη σκηνική της παρουσία!

Έλα όμως που που η παραγωγή των βραβείων έπεσε σε λούπα, και για το act της τραγουδίστριας, χρησιμοποίησε ένα σκηνικό το οποίο κάτι μας θύμισε!

Η Έλενα Παπαρίζου παρουσίασε το νέο της τραγούδι «Deja Vu» (το οποίο είναι άκρως χορευτικό θέλω να σου πω και σίγουρα θα το χορέψουμε μόλις ανοίξουν τα κλαμπ), αλλά το σκηνικό ήταν κόπια από μια εμφάνιση που είχε κάνει το συγκρότημα Little Mix στην εκπομπή του Jonathan Ross. Ο κύκλος που εμφανίστηκε πίσω από την τραγουδίστρια αλλά και τα νερά στη σκηνή είναι πιστό αντίγραφο του σκηνικού που είχε το γνωστό συγκρότημα και η μόνη διαφορά ήταν η αλλαγή των χρωμάτων στον φωτισμό).

Θα μου πεις, βέβαια, πως δεν υπάρχει παρθενογέννηση, αλλά θα μπορούσαν να το αλλάξουν αρκετά έτσι ώστε να μη μας θυμίζει την εμφάνιση του συγκροτήματος! Κατά τα άλλα, η Παπαρίζου θεά όπως πάντα βρε αγάπες!

Τσέκαρε το βίντεο των Little Mix:

Tσέκαρε και το βίντεο με την κούκλα Έλενα Παπαρίζου:

Τσέκαρε και αυτό, μιας και είσαι εδώ: MAD VMA 2020: Η Soula Glamorous δίκασε