Θέατρο Vault

Θέατρο Vault: Οι αυστηρά ακατάλληλες παραστάσεις σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά συνεχίζουν στο Vault Theater Plus και με νέα παράταση και οριστική ημερομηνία τέλους την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Η πιο τολμηρή παράσταση της σεζόν το GUILTY CHOICES και η πιο ερωτική παράσταση της σεζόν το BALANCE μετά από έναν sold out πρώτο κύκλο παραστάσεων παίρνουν παράταση με οριστική ημερομηνία τέλους την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Οι δυο αυστηρά ακατάλληλες παραστάσεις σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά ανεβαίνουν στο Vault Theater Plus κάθε Δευτέρα με Πέμπτη στις 21:00 και μετρούν αντίστροφα να προλάβετε να τις δείτε!

BALANCE της Νάνσυ Σπετσιώτη η πιο ερωτική ιστορία δείτε εδώ το trailer:

Θέλω δύσκολα για να χω να λύνω. Τα εύκολα σε μουδιάζουν. Σε αγκυλώνουν. Άνοιξη. Ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, εγκαθίσταται σ’ ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα θέλοντας να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους.

Η κοπέλα αντιμετωπίζει μια κινητική αναπηρία και το αγόρι έχει βάλει στόχο τη βελτίωση της. Ο πρώτος καιρός περνά, το σπίτι ξαναστήνεται και η υγεία της βελτιώνεται. Η σχέση τους είναι πιο δυνατή και το πάθος της ερωτικής επιθυμίας τους καθορίζει. Η σχέση τους θα αντέξει το χειμώνα για να ξανάρθει η άνοιξη..

Ηθοποιοί (αλφαβητικά): Θάνος Κρομμύδας και Αντιγόνη Μακρή

GUILTY CHOICES του Jorge Cooner ποιος τολμάει να πει αλήθεια και ποιος ψέματα δείτε trailer:

Κανείς δεν φαίνεται περισσότερο αθώος, από έναν ένοχο που δεν κινδυνεύει πια. Ο Τόνι και η Μπέλα είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Τα όνειρα τους ορίζονται από την φιλοδοξία τους και την ανάγκη τους να εξελιχθούν και να πετύχουν ο καθένας στον επαγγελματικό του χώρο.

Όταν οι δρόμοι τους προσωρινά χωρίζουν, η γοητεία τους, ο τρόπος που παραπλανούν ή και αποπλανούν γίνονται όπλα για να πετύχουν τους στόχους τους. Οι ένοχες επιλογές που κάνουν ραγίζουν τη βιτρίνα της τελείας σχέσης τους και ο καθένας έρχεται αντιμέτωπος με το αποτέλεσμα των πράξεων του.

Το έργο σατιρίζει και αποδομεί τα στερεότυπα των φιλόδοξων ανθρώπων που χρησιμοποιούν τη γοητεία τους για να παραπλανήσουν και να πετύχουν τους στόχους τους. Μέσα από μια σειρά “ενόχων επιλογών” που σαν ένα άλλο παιχνίδι, κάποιος θα νικήσει αλλά και κάποιος θα χάσει.

Ηθοποιοί (αλφαβητικά):Βασίλης Βουτετάκης, Σταυρός Λιλικάκης, Τάσος Χρυσόπουλος και η Ειρήνη Στεριανού

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Προπώληση viva:

https://www.viva.gr/tickets/theater/guilty-choices/

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VAULT:

Μελενίκου 26 Βοτανικός, πλησίον Σταθμού Μετρό Κεραμεικός

Πληροφορίες: 694 953 4889 / 698 660 4174

Τσέκαρε κι αυτό:

Κυριάκος Μητσοτάκης : Η ανάρτηση για την αδερφή του