Θέμης Big Brother

Θέμης Big Brother: Ο Έλληνας YouTuber Θέμης Κανέλλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The Dot με τη Νάνσυ και το Θανάση και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη.

Πιο συγκεκριμένα, ο YouTuber μίλησε για τη συμμετοχή στο γνωστό ριάλιτι Big Brother που έριξε αυλαία στις 18/12 κι αναφέρθηκε στο γεγονός ότι κατάφερε να περάσει τα μηνύματα που ήθελε στον κόσμο όσον αφορά σε θέματα διαφορετικότητας κι αποδοχής.


Θέμης Big Brother: Δεν παρέλειψε να επισημάνει, μάλιστα, πως όταν βγήκε από το παιχνίδι βρήκε πολλά περισσότερα θετικά μηνύματα από τον κόσμο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, παρά αρνητικά. Πολλά από αυτά τα μηνύματα ήταν από γονείς που τον ευχαριστούσαν γιατί τους βοήθησε να καταλάβουν καλύτερα τα παιδιά τους, αλλά και πολλά παιδιά τον ευχαρίστησαν καθώς τα βοήθησε να κάνουν coming out στους γονείς τους.


Επιπροσθέτως, ο Θέμης Κανέλλος τόνισε ότι από την οικογένειά του δεν πήρε αποδοχή επειδή είναι ομοφυλόφιλος και του αρέσει το μακιγιάζ. Οι γονείς του, μάλιστα, τον έστειλαν σε ψυχολόγο για να τον “αλλάξουν”, όπως είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.


Παρόλα αυτά, η μητέρα του επικοινώνησε μαζί του μετά από την αποχώρησή του από το Big Brother και κλαίγοντας του είπε ότι κατάλαβε ποιος είναι πραγματικά ο Θέμης, γεγονός που τον στεναχωρεί, αφού χρειάστηκε να βγει από το παιχνίδι για να μάθει η μητέρα του τι θέλει να κάνει στη ζωή του.

Τσέκαρε όλη τη συνέντευξη του Θέμη παρακάτω!

Διάβασε και αυτό: DIY τραπέζι & Decor Styling Tips από την MaCenna (vid)