Θεόδωρος Γαλάνης

Ο Θεόδωρος Γαλάνης είναι ένας μάγειρας ο οποίος αγαπά την παράδοση και είναι ένας από τους παίκτες που κατάφερε να μπει στο παιχνίδι του MasterChef και θέλει να πάρει το έπαθλο… ως σουβενίρ για το σπίτι!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

O μάγειρας δημιούργησε ένα πολύ ιδιαίτερο πιάτο στην οντισιόν του καθώς χρησιμοποίησε γίδα για πρώτο υλικό, και οι κριτές είχαν τις πολλές αμφιβολίες διότι δεν ξέρουν αν θα μπορέσει να διαχειριστεί άλλα υλικά πέραν των παραδοσιακών. Αλλά εκείνος τους είπε πως είναι έτοιμος για όλα και πήρε τη λευκή ποδιά!

  • Θεόδωρος Γαλάνης :Βιογραφικό, η γλυκιά σύντροφος, το μαγαζί στη Λάρισα, ηλικία

Ο Θεόδωρος Γαλάνης είναι 25 ετών και κατάγεται από το χωριό Κρανέα της Ελασσόνας και έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό του μαγαζί παρά το νεαρό της ηλικίας του. Είναι ένας άνδρας ο οποίος θεωρείται σκληρός διότι ξέρει πολύ καλά τι θέλει να κάνει στη ζωή του και δε θα αφήσει τίποτα να του σταθεί εμπόδιο.

Μαζί με τη σύντροφο του έχει δημιουργήσει ένα χώρο όπου δημιουργούν γλυκά και θέλει να φέρνει στο τραπέζι πιάτα τα οποία έχουν ιδιαίτερη βάση στην πρώτη ύλη. Του αρέσει η παράδοση και θέλει να δείξει στον κόσμο πως η παράδοση και το καλό φαγητό είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα.

Ο Θεόδωρος Γαλάνης έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της συντρόφου του και μαζί αποφάσισαν να ανοίξουν ένα μαγαζί στη Λάρισα και να εξυπηρετούν τον κόσμο που θέλει όμορφα γλυκά για τις ιδιαίτερες στιγμές του.

Ο μάγειρας έχει βρει την αγάπη του και δεν αποκλείεται τα επόμενα χρόνια να το πάρει το κορίτσι.

Τσέκαρε και αυτά: