Θεωρίες συνωμοσίας

“Kατάληψη” στο TikTok έχουν κάνει οι “χρονοταξιδιώτες” και οι θεωρίες συνωμοσίας για το τέλος του κόσμου, για παγκόσμιους πολέμους, για θανάτους επωνύμων αλλά και γι την εμφάνιση… ερπετών “δίνουν και παίρνουν”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ένας νέος χρονοταξιδιώτης εμφανίστηκε στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αυτή τη φορά αποκαλύπτει πως το τέλος του κόσμου δεν είναι μακριά και πως θα ξεκινήσει με έναν πόλεμο ο οποίος θα ξεκινήσει το 2024 και θα τελειώσει το 2038 όπου και θα καταστρέφει ο κόσμος.

Λέει πως στον πλανήτη θα έρθουν εξωγήινοι και θα κηρύξουν πόλεμο ο οποίος θα λυγίσει την ανθρωπότητα και θα ξεκινήσουν τον πόλεμο το 2024 ενώ έχουν ήδη καταφτάσει και προετοιμάζονται για την κυριαρχία τους.

@darknesstimetraveler Another species of alien saves us, but not the planet. #fyp #fypage #viral #timetravel #timetraveler #darknesstimetraveler #2023 #xyzbca #conspiracy #theory ♬ Anachronism – Darkness Awaits

Μάλιστα σε ένα άλλο βίντεο του αναφέρει πως όλοι οι άνθρωποι θα δουν ένα κοινό όνειρο – την προσγείωση εξωγήινων στον πλανήτη – και πως θα πρέπει να προετοιμάζονται γιατί ο πόλεμος έρχεται.

@darknesstimetraveler 36…24…12…0… March 2… #fyp #fypage #viral #timetravel #timetraveler #darknesstimetraveler #2023 #xyzbca #conspiracy #theory ♬ Anachronism – Darkness Awaits

Οι χρονοταξιδιώτες του TikTok προφανώς και ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και στς θεωρίες συνωμοσίας αλλά έχει ενδιαφέρον να βλέπουμε τι σκαρφίζεται ο κόσμος για να τραβήξει τα likes και τα follows!

Tσέκαρε και αυτά: