Θεωρίες συνωμοσίας

Οι θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αλλά και σε πολλά βιβλία! Και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον διότι δίνουν μια άλλη διάσταση στα πράγματα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι αληθή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο Τομ Κρουζ ο οποίος φαίνεται να έχει ανακαλύψει το πηγάδι με το μαγικό νερό της νεότητας, είναι ένας άνθρωπος που έχει ασπαστεί τη Σαϊεντολογία και πιστεύει πολύ σε αυτή και σε όλα όσα πρεσβεύει η συγκεκριμένη “θρησκεία”.

Σύμφωνα με φανς του γνωστού ηθοποιού, ο Τομ Κρουζ έχει χωρίσει με τις συζύγους του όταν εκείνες έφτασαν στην ηλικία των 33 ετών γιατί έφτασαν στο νούμερο το οποίο θεωρείται άκρως συνωμοσιολογικό και συνδέεται με διάφορα πράγματα.

Στη Σαϊεντολογία ο αριθμός 33, σύμφωνα με το ψαχτήρι που έκανε ο Περέζ Χίλτον, έχει μεγάλη σημασία γιατί μπορεί να συνδεθεί άμεσα με θεωρίες συνωμοσίας που αφορά στους εξωγήινους, αλλά και με τη δολοφονία τον Τζον Κένεντυ.

Ο αριθμός 33 στη νουμερολογία είναι ο αριθμός της “γιατρειάς” μέσω της δύναμης που έχει η αγάπη. Αλλά ο Τομ Κρουζ μόνο αγάπη δεν έδειξε με τις αποφάσεις που πήρε ενώ υπάρχουν και θεωρίες που αναφέρουν πως ο αριθμός συνδέεται και με τους Μασόνους οι οποίοι θεωρούν πως είναι ένα συμπαντικά νούμερο το οποίο κρύβει πολλά.

Τσέκαρε και αυτά :

Survivor All Star : Το παρασκήνιο με τον Τριαντάφυλλο

Θανάσης Βασιλόπουλος: Το τραγούδι με τον Roni Iron