Θεωρίες συνωμοσίας

Οι θεωρίες συνωμοσίας συνεχίζουν να απασχολούν τις ζωούλες μας και αυτή τη φορά ο πρόεδρος του Μεξικό, Άντρες Μανουέλ Λόπεζ Ομπραντόρ, έκανε μια αποκάλυψη μέσω του Twitter της οποία δεν περίμενε κανείς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο πρόεδρος του Μεξικό έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό που διαθέτει στο μέσο που έχει αγοράσει ο Έλον Μάσκ, και παρουσίασε μια φωτογραφία ενός μυστηρίου πλάσματος το οποίο μοιάζει με ζώο που έχει λαμπερά μάτια δίπλα σε ένα άγαλμα από το αξιοθέατο των Yucatec-Maya .

“Μοιράζομαι δυο φωτογραφίες από την επίβλεψη μας στους χώρους των Μάγια: η μια τραβήχτηκε από έναν μηχανικό πριν από τρεις μέρες και μια ακόμη από έναν άλλο χώρο. Όλα είναι τόσο μυστικιστικά“, έγραψε.

Σύμφωνα με τους ειδικούς που ασχολούνται με τις θεωρίες συνωμοσίας, ο πρόεδρος του Μεξικό ισχυρίζεται πως μπορεί να εμφανίστηκε ένα πνεύμα των δέντρων που ονομάζεται Aluxe και υπάρχει στην κουλτούρα των Μάγια!

Ο Λόπεζ Ομπράντοβιτς αμέσως έγινε viral και πολλοί ήταν οι χρήστες οι οποίοι τον χλεύσαναν και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι πιστεύει σε τέτοια πράγματα!

Πολλοί είναι αυτοί που του έγραψαν πως η εικόνα είναι παλιά και δεν έχει σχολιάσει κάτι!

Τσέκαρε και αυτά: