Θεωρίες συνωμοσίας

Η Μπιγιόνσε είναι ένα από τα πρόσωπα που βρίσκουν το όνομα τους σε πολλές θεωρίες συνωμοσίας που αφορούν τους Ιλουμινάτι και τις τελευταίες μέρες είναι πάλι στο προσκήνιο του συνωμοσιολογικού κόσμου!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν το πρόσωπο που εμφανίστηκε σε ένα συγκλονιστικό shows στο Royal Hotel στο Ντουμπάι και τραγούδησε πολλές επιτυχίες της ενώ και η κορη της, Blue Ivy, εμφανίστηκε στη σκηνή κατά τη διάρκεια του τραγουδιού “Βrown Skin Girl”.

Στα social media οι συνωμοσιολόγοι έχουν αρχίσει να ξεσαλώνουν καθώς πιστεύουν πως με αυτή τη συναυλία δήλωσε ξεκάθαρα πως ανήκει στους Ιλουμινάτι και δήλωσε την ύπαρξη τους μέσα από συγκεκριμένες κινήσεις.

Ένας χρήστης του TikTok ανέφερε πως η τραγουδίστρια επιλέγει να κάνει τελετές πάνω στη σκηνή καθώς σε μια φάση προσπαθεί να αλλάξει ρούχα και εμφανίζεται ένας χορευτής ο οποίος φορά μια χρυσή μάσκα ενώ ορισμένα χορευτικά θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως κάλεσμα.

@justnikki_100 This s*!t is krazy #beyonce #hollywood #rituals #elite #masonrel #satanicritual #fyp #beyoncedubai #trending ♬ original sound – Nikki Mcneal

 

@mcmxcvsgold 😳 #fyp #fypシ #foryoupage #hiddeninplainsight #illuminati #portal #atlantistheroyal #dubai #privateperformance #ritual #wtf #beyonce ♬ I’M THAT GIRL – Beyoncé

Η ίδια δε σχολιάζει ποτέ όλα αυτά που λέγονται και γράφονται, όπως είναι οι θεωρίες συνωμοσίας και απλά αφήνει τον κόσμο να κάνει εικασίες για όλα τα projects που δημιουργεί! Όπως και η Μαντόνα την οποία θέλουν πολλοί στους Ιλουμινάτι λόγω των εμφανίσεων που κάνει στη σκηνή!

Τσέκαρε και αυτά: