Θερινά σινεμά: Επιτέλους άνοιξαν και σιγά σιγά έχουμε μπει στην καθημερινότητα μας! Θα δούμε και καμία ταινία, με τις απαραίτητες προφυλάξεις βέβαια.

Αλλά βλέπετε κινείται το πράγμα…Οπότε μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες!

Ποια θερινά σινεμά όμως είναι ανοικτά στο κέντρο της Αθήνας;

Πρώτο και καλύτερο το θερινό σινεμά «Η Αίγλη» που θα προβάλει κάθε Δευτέρα-Τετάρτη στις 21:00 την ελληνική ταινία «Ευτυχία». (τιμή εισιτηρίου 7,5 ευρώ).

Συνεχίζουμε με τα «Παναθήναια» που βρίσκεται στα Εξάρχεια! Σε αυτό το θερινό σινεμά θα δείτε τις ιδιαίτερες κίτρινες καρέκλες. Εκεί θα παίζει την βραβευμένη ταινία «Τα Παράσιτα». Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 20:45. ( Τιμή εισιτηρίου στα 7 ευρώ).

Πάμε στον «Τριανόν» στην Πατησίων και την Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς (ταινία του Γιάννη Οικονομίδη). Η ταινία θα προβάλλεται Δευτέρα – Τρίτη στις 21:15. (τιμή εισιτηρίου στα 7,5 ευρώ).

Λίγο πιο πάνω στην «Ηλέκτρα» στην Πατησίων θα δούμε την Μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ. Αυτή η ταινία θα παίζεται Δευτέρα – Τετάρτη στις 21:00. (Τιμή εισιτηρίου 7 ευρώ.

Το καλύτερο μέρος στο αφήσαμε για το τέλος! Μπορείς θα πας στο θερινό σινεμά του Αττικού Άλσους! Και εκεί παίζει την «Ευτυχία» Δευτέρα – Τετάρτη στις 21:00. (Τιμή εισιτηρίου στα 7 ευρώ).