Αγάπες, η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε και οι θερινές εκπτώσεις είναι προ των πυλών! Και καταλαβαίνετε πως θέλουμε να ψωνίσουμε σαν τρελοί γιατί μας ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση αμέσως και θέλουμε καινούργιο μαγιό.

 

ad

Τα μαγαζιά ήδη ετοιμάζονται να βγάλουν ρούχα, παπούτσια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς και εμείς θέλουμε να ξέρεις πότε θα πρέπει να βάλεις τα sneakers σου και να κάνεις την ανάλογη επιδρομή.

Οι θερινές εκπτώσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στις 11 Ιουλίου του 2022 και θα τελειώσουν στις 31 Αυγούστου 2022. Οπότε, καταλαβαίνεις πως έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας.

Στις φετινές εκπτώσεις μπορείς να προμηθευτείς πολλά πράγματα τα οποία ενδεχομένως ήθελες για καιρό και μπορείς να τα απολαύσεις το φετινό καλοκαίρι ή να “χτίσεις” γκαρνταρόμπα για το φθινόπωρο και τον χειμώνα με κομμάτια τα οποία θα είναι key elements.

Να ξέρεις πως την πρώτη Κυριακή από την ημέρα των εκπτώσεων τα καταστήματα θα έχουν τη δυνατότητα να παραμείνουν ανοιχτά.

Τι πρέπει να προσέξεις στις εκπτώσεις

#1.Να τσεκάρεις πάντα τις τιμές πριν και μετά

#2.Να κάνεις έρευνα αγοράς διαδικτυακά για να δεις πως είναι οι τιμές

#3.Να κυνηγήσεις προσφορές οι οποίες θα συμφέρουν πραγματικά και θα είναι για αντικείμενα τα οποία χρειάζεται να έχεις στη ζωή σου.

Τσέκαρε και αυτό : Μιχάλης Νεοφύτου: Τραγουδάει επιτυχία του Βαλάντη