Θερμίδες

Αν πίστευες πως ο μόνο τρόπος για να χάσεις πολλές θερμίδες είναι να περάσεις πολλές ώρες στο γυμναστήριο, μάλλον κάποιος στα έχει πει λάθος!

Πολλοί από εμάς βαριόμαστε το γυμναστήριο διότι πάμε στον χώρο που έχουμε επιλέξει, τρέχουμε σε έναν διάδρομο, σηκώνουμε βάρη, κάνουμε κάποια όργανα και δε διασκεδάζουμε καθόλου! Βέβαια, υπάρχουν και οι άνθρωποι οι οποίοι αγαπούν τη συγκεκριμένη ρουτίνα και πολύ καλά κάνουν.

Υπάρχει όμως ένας τρόπος για να κάψεις θερμίδες και παράλληλα να διασκεδάσεις και να ανεβάσεις την ψυχολογία σου στα ύψη! Και ποιος είναι αυτός ο τρόπος οεο;

Μα φυσικά, ο χορός μικρό μου τουλιπάκι!

Ο χορός είναι ένας είδος γυμναστικής το οποίο κανείς δε θεωρεί στην ουσία… γυμναστική γιατί όταν χορεύουμε αισθανόμαστε χαρούμενοι, διασκεδάζουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και η μουσική μας συνεπαίρνει με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνουμε πώς χάνουμε πολλές θερμίδες!

Όποιο είδος και αν επιλέξεις να χορέψεις, πρέπει να ξέρεις πως θα σε βοηθήσει να πετύχεις τον στόχο σου και αυτόματα θα νιώσεις πως “ανεβαίνει” και η ψυχολογία σου.

Τσέκαρε και αυτό : Survivor : Τι θα δούμε την Κυριακή 4/6