Θεσσαλονίκη

Όσα τραγούδια και να γραφτούν για τη Θεσσαλονίκη, κανένα δε θα μπορέσει να εκφράσει με απόλυτη ακρίβεια την ομορφιά της πόλης αλλά μέχρι να την επισκεφτούμε, αρκούμαστε σε αυτά αλλά και σε όμορφες εικόνες που βλέπουμε στα social media.

Μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε όπου θέλουμε αυτή τη στιγμή εξαιτίας των σκληρών μέτρων, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα σταματήσουμε να ονειρευόμαστε τη στιγμή όπου θα γίνει άρση των μέτρων και θα επισκεφτούμε αγαπημένα μέρη στην Ελλάδα. Και η Θεσσαλονίκη είναι η πρώτη πόλη που θέλουμε να επισκεφτούμε.

Μια πόλη γεμάτη «ζωή», όμορφους ανθρώπους, πολύ και καλό φαγητό και γεμάτη έρωτα! Μια πόλη που μόλις την επισκεφτείς δε θέλεις να φύγεις γιατί είναι λατρεία… Όποιος βρεθεί μια φορά στη Θεσσαλονίκη, ξέρει πως δε θα είναι η τελευταία του φορά στην πόλη αυτή.

Τι πρέπει να κάνεις μόλις πατήσεις το πόδι σου στη Θεσσαλονίκη!

#1. Βόλτα στην παραλία της πόλης και φωτογραφία στον Λευκό Πύργο! Είναι must!

#2. Πάρε έναν φραπέ, και κάνει βόλτα στην Τσιμισκή, στην Αριστοτέλους και στη Ναβαρίνου! Θα δεις μαγαζιά, κόσμο και εννοείται πως θα βγάλεις πολλές φωτογραφίες.

#3. Φαγητό και ποτάκι στην Καλαμαριά! Όταν η εστίαση ανοίξει με το καλό, θέλουμε να βρεθούμε στο αγαπημένο αυτό μέρος.

#4.Νυχτερινή βόλτα στα Λαδάδικα! Αχ, πόσο μας έχουν λείψει οι όμορφες βόλτες σε αυτό το ξεχωριστό μέρος!

#5.Μια επίσκεψη στο Καπάνι αλλά και σε διάφορες στενά της πόλης όπου μπορείς να ανακαλύψεις υπέροχα μαγαζιά και χαμογελαστούς ανθρώπους.

#6.Να φας μπουγάτσα και τσουρέκι! Είναι μαστερ του είδους οι άνθρωποι που κάνουν τέτοιου είδους παρασκευές στην πόλη και δε θα σταματήσεις να τρως!

Ας ελπίσουμε πως όλα τα μαγαζιά θα ανοίξουν σύντομα και πως θα μπορούμε να μετακινηθούμε και σε άλλες πόλεις, έτσι ώστε να βρεθούμε στην πόλη που μας έχει χαρίσει όμορφες αναμνήσεις και θέλουμε να δημιουργήσουμε καινούργιες!