Θα γίνει χαμούλης! Τη δυνατότητα να συμμετάσχουν με τρεις τρόπους στην πρώτη καρναβαλική παρέλαση, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Θεσσαλονίκη, θα έχουν οι ενδιαφερόμενοι.

Θα μπορούν να λάβουν μέρος είτε ως μεμονωμένα άτομα είτε ως καρναβαλικές παρέες -“αρκεί να υπάρχει ένας μίνιμουμ αριθμός των 20 ατόμων συμπεριλαμβανομένων τριών ενηλίκων και ένα θέμα”- ή και να ενσωματωθούν στην κεντρική ομάδα του δήμου.

Καρναβάλι χωρίς χιούμορ και σάτιρα όμως, δεν υφίσταται και έτσι της καρναβαλικής παρέλασης της 1ης Μαρτίου θα ηγείται “Η Βασίλισσα του Μετρό”.

Και το όνομα αυτού “Καρναβάλι στην πόλη”

Ως γενικός τίτλος έχει επιλεγεί το “Καρναβάλι στην πόλη” και το επίκεντρο των εκδηλώσεων θα είναι η παραλία της Θεσσαλονίκης, αφού την πρώτη ημέρα του Μαρτίου όλα τα δρώμενα θα οδηγήσουν στην παρέλαση που θα γίνει στη Λεωφόρο Νίκης”, μια παρέλαση της οποίας θα προηγηθούν “δύο ημέρες με συναυλίες στον χώρο του Λιμανιού”.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να “έρθει επιπλέον κόσμος στην πόλη της Θεσσαλονίκης για περισσότερες ημέρες” τονίζει ο συντονιστής των εκδηλώσεων.

Σε όλες τις ημέρες οι διοργανωτές καλούν τον κόσμο “να συμμετέχει σε ένα μεγάλο γλέντι σε όλη τη Θεσσαλονίκη”.