Θετική ενέργεια

Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε θετική ενέργεια στην καθημερινότητα μας, ειδικά αυτή την εποχή που οι καλές ειδήσεις είναι σπάνιες και υπάρχει μια γενικότερη μαυρίλα γύρω μας!

 

Η τοξικότητα που μπορεί να υπάρχει εκεί έξω σίγουρα μας επηρεάζει όλους, αλλά πρέπει να δώσουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να χαλαρώσει! Και να τον αγαπήσουμε έτσι όπως του αξίζει!

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες φράσεις τις οποίες λέμε στον εαυτό μας και δεν κάνουμε καθόλου καλό! Και έτσι η θετική ενέργεια εξατμίζεται!

Ποιες είναι αυτές οι φράσεις 

#1. “Αυτό δε θα γίνει ποτέ” 

Και όμως μπορεί να γίνει! Το ποτέ όπως και το πάντα είναι δυο λέξεις που δεν πρέπει να χρησιμοποιείς συχνά γιατί όλα μπορούν να ανατροπούν από τη μια στιγμή στην άλλη! Αντίθετα, μπορείς απλά να εξετάζεις τα θέματα που προκύπτουν, να μην προδικάζεις μια κατάσταση και να είσαι χαλαρός.

#2.”Είσαι άχρηστος” 

Οι λέξεις έχουν τεράστια βαρύτητα στην ψυχολογία μας. Όταν μιλάς στον εαυτό σου με τόσο άσχημες λέξεις, τι περιμένεις να συμβεί; Αυτή η φράση είναι απαγορευτική και σου προκαλεί τεράστιο αρνητισμό!

#3. “Δεν μπορώ να ξεφύγω”

Μπορείς να ξεφύγεις από τα πάντα αρκεί να έχεις την αντίληψη και την ικανότητα να σκεφτείς τρόπους για να ξεφύγεις από μια κατάσταση. Οπλίσου με καλή ενέργεια, μίλα με τους φίλους σου και βρες λύσεις!

Τσέκαρε και αυτό : Γιώργος Γεωργίου : Τι πρέπει να μάθεις για τον παίκτη του LI