Θλιμμένα τραγούδια

Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες όπως η Adele που παρουσιάζουν κατά καιρούς θλιμμένα τραγούδια με τα οποία ταυτιζόμαστε όταν περνάμε δύσκολες φάσεις στη ζωή μας! Ωστόσο, υπάρχουν φορές που είμαστε στο αμάξι ή στο σπίτι και παίζει το ραδιόφωνο κομμάτια τα οποία είναι για χωρισμούς και δύσκολες καταστάσεις και εμείς δίνουμε “πόνο” παρόλο που η ζωή μας είναι καλά! Γιατί άραγε γίνεται αυτό;

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Με τη μουσική καταφέρνουμε να εκφράσουμε πολλά συναισθήματα τα οποία ίσως να μην μπορούμε να εξωτερικεύσουμε με άλλον τρόπο και μέσω των τραγουδιών μπορούμε να πούμε πράγματα που ίσως να μη λέγαμε υπό κάποιες άλλες συνθήκες.

Τα θλιμμένα τραγούδια μας αγγίζουν όλους και ο βασικός λόγος είναι διότι μας φέρνουν στο μυαλό αναμνήσεις! αναμνήσεις από δύσκολες φάσεις της ζωής μας!

Ακόμη και αν δεν είμαστε καλά, ακούμε τα συγκεκριμένα τραγούδια διότι έχουμε βαθιά συναισθήματα τα οποία βγάζουμε προς τα έξω και μας βοηθούν να πάρουμε μια ανάσα καθώς μπορεί κάποια πράγματα να τα κρύβουμε! Στην ουσία είναι ένα ξέσπασμα το οποίο χρειαζόμαστε και όταν δίνουμε βάση σε αυτά, σημαίνει πως προσπαθούμε να αποκτήσουμε ακόμη περισσότερη ενσυναίσθηση και μπορούμε να κατανοήσουμε ακοή περισσότερο και τις φάσεις που περνούν δικοί μας άνθρωποι.

Όπως και να έχει, τα τραγούδια είναι ένας τρόπος για να εκφραστούμε και πολλές φορές δεν υπάρχει εξήγηση για αυτά που ακούμε!

Τσέκαρε και αυτά: