Θοδωρής Φέρρης

Ο Θοδωρής Φέρρης είναι ο νέος “καρδιοκατακτητής” της αθηναικής διασκέδασης καθώς έχει καταφέρει να βγάλει τραγούδια τα οποία έχουν δημιουργήσει σπουδαίοι συνθέτες και έχει καταφέρει να γίνει “talk of the town” με τον τρόπο που ερμηνεύει και πως διασκεδάζει το κοινό στα μπουζούκια! Ειναι ωραίο αγόρι και έχει καταφέρει μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια να κερδίσει τις καρδιές όλων!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο τραγουδιστής με τις πολλές επιτυχίες που έχει καταφέρει να γίνουν πολύ γνωστές το τελευταίο διάστημα είναι ένας άνδρας ο οποίος προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και επιλέγει να απασχολεί με τη δουλειά του.

Θοδωρής Φέρρης – Βιογραφικό, Instagram, η απίστευτη ηλικία, η άγνωστη καταγωγή και ο Νίκο

Ο τραγουδιστής γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 1980 και ναι, είναι 43 ετών! Απίστευτη ηλικία! Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, στην περιοχή του Μανχάτταν καθώς οι γονείς του είναι Έλληνες μετανάστες στην Αμερική και είναι Τοξότης στο ζώδιο.

Όταν ήταν 5 ετών μετακόμισε στην Ελλάδα διότι πήραν διαζύγιο οι γονείς του, έμεινε στη Γλυφάδα και έπειτα μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη.

Το μικρόβιο της μουσικής το κόλλησε από τη μητέρα του η οποία είναι τραγουδίστρια jazz μουσικής και ονομάζεται Αθηνά Ζαχαρωπούλου.

Η οικογένεια του θεωρείται “μουσική” και ήταν μονόδρομος για εκείνον να ακολουθήσει το μονοπάτι της τέχνης και σε ηλικία 18 ετών εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε μαγαζί για να τραγουδήσει.

Κατά καιρούς έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας και πιο πρόσφατα πολλές ήταν οι φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την Ιλένια Ουίλλιαμς αλλά οι δυο τους έχουν αναφέρει πως είναι καλοί φίλοι!

Τα πρώτα βήματα

Η ολοκληρωμένη πρώτη του εμφάνιση έγινε σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής στο πλευρό των Πλούταρχο και Βέρτη και ακολούθησαν συνεργασίες με την Πάολα, τον Λευτέρη Πανταζή και άλλους.

Η καριέρα του απογειώθηκε όταν ξεκίνησε να ηγείται σχήματος σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής και κατάφερε να φέρει τον κόσμο κοντά του και του διασκεδάζει μέχρι και σήμερα!

Η συνεργασία με τον Νίνο

Ο Νίνο είναι ένας πολύ ιδιαίτερος καλλιτέχνης και έχει δημιουργηθεί μια πολύ όμορφη φιλία με τον Θοδωρής Φέρρη. Ο καλλιτέχνης έδωσε στον τραγουδιστή το κομμάτι “Μεγάλος Έρωτας” το οποίο έγινε αμέσως επιτυχία και όπως είχε αποκαλύψει ο Θοδωρής δεν ήθελε να το πει στην αρχή γιατί του φαινόταν αδιάφορο.

Οι δυο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια και παρόλο που έχουν αρκετές διαφωνίες, έχουν δημιουργήσει μια δυνατή φιλία η οποία έχει οδηγήσει σε πολύ όμορφες μουσικές στιγμές.

Το Instagram


Ο Θοδωρής Φέρρης είναι πολύ ενεργός στα social media και ειδικά στο Instagram μέσα από το οποίο επιλέγει να μοιράζεται πολλές στιγμές της καθημερινότητας του και όσα κάνει σχετικά με το τραγούδι!

Τσέκαρε και αυτά: