Θοδωρής Κοντολέων

Ένας από τους 5 άνδρες που ανήκουν στην πρώτη ομάδα που μπαίνει στο Love Island είναι ο Θοδωρής Κοντολέων και μέχρι στιγμής είναι το αγόρι που έχει καταφέρει να προκαλέσει το ενδιαφέρον των κοριτσιών και των αγοριών στα social media. 

 

Αν και αρκετά μικρός στην ηλικία, ο Θοδωρής θέλει να βιώσει τα συναισθήματα του έρωτα και πήγε στην Τενερίφη με σκοπό να βρει το κορίτσι των ονείρων του… Αλλά μπορεί να μην είναι ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες αφού η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι το απόλυτο celebrity crush για εκείνον.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον Θοδωρή

#1. Είναι 21 ετών

#2. Δουλεύει υποδοχή σε bar – restaurant

#3. Είναι Παρθένος στο ζώδιο

#4. Ζει στην Αθήνα με τη μητέρα του

Ο Θοδωρής Κοντολέων ζει στην Αθήνα και μπορεί οι γονείς του να έχουν χωρίσει και να μένει μόνο με τη μητέρα του, αλλά έχει καταφέρει να διατηρήσει άψογες σχέσεις με τον πατέρα του και έχει 3 αδέρφια από την πλευρά του.

Ξεκίνησε να σπουδάζει ναυτιλιακά αλλά κατάλαβε πολύ γρήγορα πώς δεν είναι ο κλάδος που θα ήθελε να ακολουθήσει. Έτσι, βρέθηκε στο χώρο της εστίασης και επειδή είναι ωραίο αγόρι μπορεί κανείς να τον βρει σε μαγαζιά της Αθήνας αλλά και άλλων περιοχών, στην υποδοχή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 

Στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με το μπάσκετ και την κολύμβηση και αγαπά τον αθλητισμό όπως και την ισορροπημένη διατροφή.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι κοινωνικός ήρεμος και ευγενικός ενώ πιστεύει πως οι άνθρωπο γύρω του τον εκτιμού.

Πηγαίνοντας στο Love Island μόνο ένα πράγμα τον στεναχωρεί! Δε θα έχει μαζί του τον αγαπημένο του σκύλο, τον Κούκι!

Σε ποιες γυναίκες ρίχνει άκυρο ο Θοδωρής; Σε αυτές που δε γυμνάζονται και σε αυτές που γκρινιάζουν! Θέλει η γυναίκα που θα έχει δίπλα του να είναι fit και να έχει χιούμορ.

Είναι από τους άνδρες που δεν έχουν πρόβλημα με τις πιο φλου καταστάσεις και παραδέχεται πώς έχει κάνει πολλά one night stands.

Ως ευγενικός και κοινωνικός, θα καταφέρει να ξεχωρίσει στο Love Island και ίσως βρει και τον έρωτα!

Τσέκαρε και αυτό : ΑΝΤ1+: Οι πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές που έρχονται