Θοδωρής Τσαρούχας

Το GNTM τελείωσε για ένα ανατρεπτικό μοντέλο που ακούει στο όνομα Θοδωρής Τσαρούχας, ο οποίος ήταν μία ιδιαίτερη φιγούρα μέσα στο reality μόδας, κάτι που δεν συναντάς εύκολα.

Ο Θοδωρής Τσαρούχας βρέθηκε στο bottom 3 μαζί με την Άννα Βαλτατζή και τον Θάνο, οπότε οι συμπαίκτες τους έπρεπε να ψηφίσουν ποιος από τους τρεις θα σωθεί. Ωστόσο, λόγω της στρατηγικής και της απίστευτης ίντριγκας που υπήρξε ο Θάνος φαινόταν πως θα σωθεί και έτσι οι υπόλοιποι ψήφισαν τον Θοδωρή έτσι ώστε να υπάρξει ισοψηφία.

Αυτοί που ψήφισαν να μείνει ο Θοδωρής όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι είπαν το απίστευτο σαν δικαιολογία, πως τον θεωρούν αδύναμο κρίκο, οπότε τους συμφέρει να φύγει ένας από τους υπόλοιπους δύο που τους θεωρούν πιο δυνατούς.

Αυτή η δικαιολογία προκάλεσε και την έντονη δυσφορία του Κωνσταντίνου, ο οποίος δήλωσε πως θεωρεί ανήθικο να λειτουργεί κάποιος κατά αυτό τον τρόπο.

Τελικά η στρατηγική όσων ψήφισαν τον Θοδωρή δεν έπιασε γιατί όταν προέκυψε η ισοψηφία, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου τους ενημέρωσε πως στόχος της ψηφοφορίας είναι να σώσουν κάποιον συμπαίκτη τους.

Και αφού δεν το έκαναν οι κριτές είναι υποχρεωμένοι να επιλέξουν ποιος θα φύγει από το GNTM έχοντας τη χειρότερη φωτογραφία κι αυτός ήταν ο Θοδωρής Τσαρούχας.

 

Η καλύτερη φωτογραφία ήταν μία επιλογή των κριτών ανάμεσα σε δύο μοντέλα, την Αγάπη και τον Ντίνο, που είχαν καταφέρει να μαγέψουν τους κριτές, αλλά τελικά ο Ντίνος για πρώτη φορά κατάφερε να πάρει την καλύτερη φωτογραφία και έτσι να έχει πλέον το πλεονέκτημα στο επόμενο concept.