TikTok

Στο TikTok θα συναντήσεις πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι λένε “το μακρύ τους και το κοντό τους”, γιατί ζούμε σε έναν κόσμο όπου “ότι δηλώσεις είσαι” και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια … η χαζομάρα είναι διάχυτη!

Η Lucy Welcher έχει καταφέρει να αποκτήσει χιλιάδες ακολούθους στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και μέσω αυτού τη βλέπουμε να ετοιμάζεται κάθε φορά στο αυτοκίνητο της, για να δώσει το παρών στη δουλειά της.

Πρόσφατα έκανε μια δήλωση, η οποία προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media καθώς είπε πως είναι “πολύ όμορφη για να δουλεύει”.

“Δεν θέλω να δουλεύω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Φαίνεται να θέλω να σηκώνομαι στις 6 το πρωί κάθε γ@@@ μέρα για τα επόμενα 60 χρόνια; Όχι! Είμαι πολύ όμορφη για αυτό”, είπε η κοπέλα στο TikTok και αμέσως έγινα viral στα soicla media αφού δεν ήταν λίγοι οι χρήστες των μέσων που την αποκάλεσαν “χαζή” για να κάνει τέτοιες δηλώσεις.

Την αποκάλεσαν “τεμπέλα” και πως δεν ξέρει τι είναι η πραγματική δουλειά και πως όλοι οι άνθρωποι νομίζουν πως τους χρωστάει η ζωή.

Mάλιστα, σε ένα άλλο βίντεο “ακυρώνει” το σχολείο γιατί λέει πως δε θα της προσφέρει τη ζωή που χρειάζεται και ψάχνει να βρει τρόπους για να αποκτήσει έναν sugar daddy!

@luluhasfun Is there a school for how to get a sugar daddie cause I’ll go there😍 #BOLTBEATREMIX ♬ original sound – Lucy🌸

Εκείνη αντί να προβληματιστεί με τα σχόλια, ανάρτησε ένα άλλο βίντεο μέσω του οποίου διακωμωδεί τα σχόλια που διάβασε σε TikTok και Twitter!

@luluhasfun I’m gonna make a shirt that says “2 pretty 2 work” 😍😍 #greenscreen #readinghatecomments #starbucks ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

 

H TikToker αναφέρει πως όσα λέει γίνονται στο πλαίσιο του αστείου αλλά δεν έχει πείσει κανέναν!

Παλιοζωή και παλιοκοινωνία θα πούμε εμείς!

Τσέκαρε και αυτά : 

Σταύρος Νιάρχος : Οι νέες συναυλίες που ανακοινώθηκαν

Γιάννης Γρόσης : Έρχεται με νέο κομμάτι