TikTok

Το TikTok είναι η δημοφιλέστερη πλατφόρμα παγκοσμίως και πολλοί είναι αυτοί που δημιουργούν περιεχόμενο και λαμβάνουν υψηλά ποσά για τις υπηρεσίες! Αλλά κάποια κάνουν κατάχρηση και πιστεύουν όλα τα fake news τα οποία διοχετεύονται σε αυτό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η Κομισιόν αποφάσισε να δώσει “τέλος” στη χρήση της πλατφόρμας από το προσωπικό της και ακολουθώντας τα χνάρια του Κογκρέσου των ΗΠΑ, περιορίζει τη Χρήστος του!

Όπως αναφέρει το Bloomberg, οι άνθρωποι που εργάζονται στην Κομισιόν δε θα μπορούν να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα και θα πρέπει να διαγράψουν την εφαρμογή από Τσίπρα συσκευές που χρησιμοποιούν.

Μέχρι τις 15 Μαρτίου έχουν λάβει προθεσμία να διαγράψουν το TikTok και δε δέχονται να υπάρχει σε καμία συσκευή.

Οι κυβερνήσεις πολλών χωρών ανησυχούν για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα καθώς είναι κινεζική και πιστεύουν πως μέσω αυτής μπορούν να διοχετευτούν πληροφορίες που αφορούν την εθνική ασφάλεια.

Η πλατφόρμα κατάφερε να αποκτήσει ιδιαίτερη δημοφιλία κατά τη διάρκεια της καραντίνας όπου ο κόσμος ήταν κλεισμένος στα σπίτια του και έψαχνε τρόπους για να διασκεδάσει! Πλέον, είναι μια πλατφόρμα όπου αναδεικνύει περιεχόμενο το οποίο είναι εμφιλεγομένο πολλές φορές και τα fake news που εμφανίζονται είναι πολλά.

Tσέκαρε και αυτά: