TikTok

Μια νέα υπηρεσία ανακοίνωσε το ΤikTok και θα επιτρέπει στους χρήστες να αναρτούν βίντεο τα οποία θα έχουν διάρκεια μέχρι 20 λεπτά και θα μπορούν να δείχνουν ακόμη περισσότερο περιεχόμενο στον κόσμο που του ακολουθεί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Tο νέο πρόγραμμα ονομάζεται Series και τα βίντεο θα μπαίνουν πίσω από ένα paywall το οποιο θα δίνει περισσότερα έσοδα στους δημιουργούς ενώ τα βλιντεο θα μπορει να τα αγοράσει ο τελικςο χρήστες δίνοντας ποσά τα οποία θα κυμαίνονται από 1 δολάριο μέχρι και 190 δολάρια.

Μόλις ο χρήστης αγοράσει την πρόσβαση που θα μπορεί να βρει στη σελίδα του δημιουργού ή σε απευθείας βίντεο link θα μπορεί να παρακολουθήσει ότι έχει δημιουργηθεί!

Στην ουσία αυτή η νέα υπηρεσία θυμίζει το OnlyFans και η εταιρεία του ΤikTok τονίζει πως δε θα αλλάξει κανένας κανονισμός και μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιήσει το ποσοστό που θα λαμβάνει από τους δημιουργούς!

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η νέα υπηρεσία έρχεται για να πάρει κόσμο από γνωστές πλατφόρμες στις οποίες πληρώνει ο κόσμος για να δει περιεχόμενο. Και δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους πιο πιπεράτα βίντεο!

Τσέκαρε και αυτά: