TikTok

Στο TikTok υπάρχουν πολλά βίντεο μέσω των οποίων μπορούμε να δούμε πράγματα τα οποία είναι εξαιρετικά περίεργα και πολλές φορές αποκρουστικά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Mια ΤikToker θέλησε να μοιραστεί με τους χρήστες που την ακολουθούν την επέμβαση που έκανε και αφορά σε σμίκρυνση ποδιών καθώς ήθελε να αλλάξει τελείως τα δάχτυλα της διότι τα σιχαινόταν.

Η Athena υποβλήθηκε σε επέμβαση τον περασμένο μήνα διότι είχε μεγάλη ανασφάλεια με τα  δάχτυλα της και ήθελε να μη φαίνονται στραβά και άσχημα.

@goddessatheenaa Its been one month since my cosmetic toe shortening surgery !! 🦶❤️ swelling still visible but trust the process #nowtrending #jawsurgery #womenempowerment #transformation #TheRealPussinBoots #cosmetics #cosmeticfootsurgery #toeshorteningsurgery #toeshortening #manifestation #transformationchallenge #toenails #viral #tiktoktrend #footwork #cosmeticrepairs ♬ i guesssss not – luna

Ωστόσο, στα βίντεο που ανάρτησε ο κόσμος θεώρησε πώς έγιναν χειρότερα και πώς μοιάζουν με δάχτυλα ενός Γκρέμλιν.

Στα βίντεο που παρουσιάζει δείχνει τα δάχτυλα της και πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν πώς έκανε μια πολύ κακή επιλογή και πώς δεν έπρεπε να προχωρήσει σε αυτή την επέμβαση διότι μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στον τρόπο με τον οποίο περπατά.

Τα δάχτυλα των ποδιών της είναι ακόμη πρησμένα και εκείνη φαίνεται να είναι πολύ ευχαριστημένη με την απόφαση που πήρε και έτσι ανάρτησε τα βίντεο στο TikTok.

Aυτές οι επεμβάσεις είναι πολύ δύσκολες και εξαιρετικά επώδυνες γιατί είναι ένα πολύ ιδιαίτερο σημείο!

Τσέκαρε και αυτά :