TikTok

Στο TikTok έχει αρχίσει να γίνεται μεγάλο trend η ακαταστασία που υπάρχει στο δωμάτιο των γυναικών και χιλιάδες είναι τα βίντεο όπου βλέπουμε νέα κορίτσια να δείχνουν πως είναι διασκορπισμένα τα πράγματα στο σπίτι τους και πως πρέπει κάποια στιγμή να τα μαζέψουν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

ακατάστατα δωμάτια τα οποία εμφανίζονται στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχουν προκαλέσει πολλά σχόλια και άλλες γυναίκες ταυτίζονται διότι αναφέρουν πως δεν έχουν πολύ χρόνο για να μαζέψουν και να μπορέσουν να βάλουν όλα τα πράγματα σε τάξη γιατί δουλεύουν πολύ, έχουν παιδιά να φροντίσουν και συζύγους και δεν είναι πάντα εύκολο να μαζέψουν.

@hellokittyblanca Teenage drama #messyroom #fyp #kidsthesedays ♬ original sound – Soap

@kateeew74 byeee #cleaning #clean #cleanroom #messyroom ♬ More Than Friends – Aidan Bissett

Στο TikTok έχε γιγαντωθεί το #messyroom και τα κορίτσια δείχνουν διάφορα σημεία του σπιτιού τους τα οποία είναι ακατάστατα και δεν έχουν καμία διάθεση να τα μαζέψουν! Μάλιστα, πολλές είναι αυτές που αναφέρουν πως θα ήθελαν να βρουν έναν άνθρωπο ο οποίος θα μπορέσει να τους βοηθήσει να μαζέψουν!

Βέβαια, να πούμε πως υπάρχουν και πολλά αγόρια τα οποία έχουν αρχίσει να ακολουθούν το συγκεκριμένο trend και δείχνουν τα προβλήματα που έχουν και εκείνοι όταν βρίσκονται στο σπίτι!

Τσέκαρε και αυτά: