TikTok

To TikTok είναι ίσως η νούμερο ένα πλατφόρμα στον κόσμο αυτή τη στιγμή και εκατομμύρια κόσμος και χιλιάδες επιχειρήσεις το χρησιμοποιούν για να προβάλλουν τους εαυτούς τους και τα προϊόντα τους.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η Ευρωπαϊκή ένωση και οι ΗΠΑ έχουν εκφράσει δημόσια την ανησυχία τους για το μέσο κοινωνικής δικτύωσης διότι πιστεύουν πως μπορεί να λειτουργεί ως “κατάσκοπος” και πως συλλέγονται παράνομα προσωπικά δεδομένα.

Ωστόσο, ο CEO του TikTok , Σου Τζι Τζίου, θέλησε να απαντήσει σε όλα όσα ακούγονται και “απαντά” με ένα βίντεο στην πλατφόρμα!

@tiktokOur CEO, Shou Chew, shares a special message on behalf of the entire TikTok team to thank our community of 150 million Americans ahead of his congressional hearing later this week.♬ original sound – TikTok

“Μερικοί πολιτικοί έχουν ξεκινήσει να μιλούν για απαγόρευση του TikTok. Αυτό σημαίνει πως θα στερήσει το TikTok για 150 εκατομμύρια από εσάς. Θα καταθέσω στο Κογκρέσο αργότερα μέσα στην εβδομάδα για να αναφέρω τι κάνουμε για να προστατέψουμε τους Αμερικανούς που χρησιμοποιούν την εφαρμογή και να μεταφέρω το σκοπό της αποστολής μας, ο οποίος είναι να εμπνεύσουμε τη δημιουργικότητα και να φέρουμε χαρά. Πείτε μου στα σχόλια τι θέλετε να ξέρουν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποί σας για το λόγο που αγαπάτε το TikTok” .

Να σου θυμίσουμε πως και το τηλεοπτικό δίκτυο του BBC ζήτησε από τους εργαζόμενους τους να διαγράψουν το μέσο!

Τσέκαρε και αυτά: 

Ad