TikTok

Η γνωστή πλατφόρμα που κατάφερε να γίνει γνωστή μέσω της καραντίνας, TikTok, έχει καταφέρει να γίνει ο φόβος και ο τρόμος της Ευρωπαϊκής Ένωση, του Κογκρέσου και το γνωστού τηλεοπτικού δικτύου BBC. 

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, το τηλεοπτικό δίκτυο έχει ζητήσει από το προσωπικό του να διαγράψει από τις συσκευές του το μέσο κοινωνικής δικτύωσης και επικαλείται λόγους ασφαλείας και προστασίας δεδομένων.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η ανησυχία πως η κινεζική εταιρία ByteDance προσπαθεί να συλλέξει κρυφά προσωπικά δεδομένα μέσω της εφαρμογής είναι μεγάλη και πολλές είναι οι κυβερνήσεις που θεωρούν πως γίνονται υποκλοπές κάτω από τη μύτη των χρηστών. Η ίδια η εταιρεία έχει διαψεύσει όλα όσα ακούγονται.

Και η δημόσια τηλεόραση της Δανίας ακολουθεί τα χνάρια του BBC και έχει ζητήσει από του εργαζόμενους να διαγράψουν το TikTok.

H γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιείται από εκατομμύρια ανθρώπους καθημερινά οι οποίοι δημιουργούν ιδιαίτερα βίντεο τα οποία και αναρτούν αλλά φαίνεται πως το μέλλον δεν είναι και πολύ καλό αφού έχουν ακουστεί μέχρι και φήμες για πλήρη κατάργηση του σε χώρες της Ευρώπης!

Αναμένονται εξελίξεις!

Τσέκαρε και αυτά: