TikTok

Η γνωστή πλατφόρμα TikTok μπορεί να έχει προκαλέσει τριγμούς σε ΕΕ και Αμερική, αλλά συνεχίζει να κάνει πράγματα τα οποία μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Πολλές είναι οι φορές που έχουμε μπει στην πλατφόρμα για να δούμε διάφορα βίντεο μέσω του hashtag #foryou αλλά μας “πετά” βίντεο τα οποία είναι τελείως άσχετα και μας ξενερώνει πολύ! Πάρα πολύ!

Η εταιρεία αποφάσισε να φέρει ένα νέο χαρακτηριστικό για όλους εμάς που έχουμε πατήσει πολλάκις το “δε με ενδιαφέρει” και πλέον θα μπορούμε να κάνουμε reset σε όλο το feed μας.

Το νέο χαρακτηριστικό ονομάζει “Refresh for you” και με τρία βήματα θα μπορούμε να ανανεώνουμε το feed μας αν δε μας αρέσει το περιεχόμενο που εμφανίζεται μπροστά μας.

Θα πρέπει να πατήσεις στις ρυθμίσεις κι μετά να επιλέξεις την επιλογή “προτιμήσεις περιεχομένου” και έπειτα “ανανέωση του feed”.

Όσοι χρήστες δεν μπορούν να δουν αυτή την επιλογή θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή καθώς έχει αρχίσει να ενημερώνεται η πλατφόρμα και θα πρέπει να βεβαιωθείς πως έχεις κάνει τις σχετικές ενημερώσεις.

Φήμες θέλουν, πάντως, να γίνονται και άλλες αλλαγές!

Tσέκαρε και αυτά: