TikTok

To TikTok έχει γίνει το αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της νεολαίας και κατά καιρούς παρουσιάζονται trends στα οποία συμμετέχουν πολλοί νέοι άνθρωποι και όχι μόνο! Ωστόσο, υπάρχει μια τάση που ονομάζεται “blackout challenge” η οποία είναι τραγική και ανόητη, καθώς μπορεί να επιφέρει μέχρι και θάνατο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ένα κορίτσι 12 ετών έχασε τη ζωή του όταν επέλεξε να φέρει εις πέρας τη συγκεκριμένη πρόκληση και οι γονείς της είναι συντετριμμένοι.

Η θεία του παιδιού ανέφερε στην JAM press πως το παιδί δεν είχε λόγο να αφιρέσει τη ζωή του καθώς ήταν πολύ αγαπητό και η οικογένεια της, της έδωσε πολλή αγάπη. Το περιστατικό έγινε στην περιοχή της Σάντα Φε στις 13 Ιανουαρίου και το έρωτημα είναι ένα :

“Μέχρι πότε θα συνεχιστούν αυτές οι ακραίες ανοησίες”.

Το παιδί φέρεται να συμμετείχε σε αυτό το ακραίο challenge και μετέδιδε ζωντανα τις στιγμές που περνούσε το σχοινί γύρω από τον λαιμό της με σκοπό να προκαλέσει τη λιποθυμία.

Μάλιστα, τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν πως είχε επιχειρήσει δυο φορές ακόμη το συγκεκριμένο trend του TikTok αλλά η τρίτη ήταν και η τελευταία.

Το κακό έχει παραγίνει με το συγκεκριμένο trend και οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τη συγκεκριμένη προσοχή θα πρέπει να δώσουν προσοχή.

Tσέκαρε και αυτά: