Τιμ Μπάρτον

Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Τιμ Μπάρτον είναι ζευγάρι! Και αν δεν το κατάλαβες γιατί ζεις σε έναν δικό σου κόσμο ενώ έχει βουίξει ο τόπος, στο λέμε εμείς τώρα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Το “Paris Match” ήταν το πρώτο μέσο που έκανε αυτή τη σχέση και ακολούθησαν πολλά δημοσιεύματα για τον νέο έρωτα που δεν περίμενε κανείς στο Χόλιγουντ! Μια νέα φωτογραφία κάνει τον γύρο του κόσμου αυτή τη φορά και δείχνει το νέο ζευγάρι να περπατά στη Μαδρίτη μαυροφορεμένο, με γυαλία ηλίου και να κρατιούνται χέρι-χέρι!

Ο 64χρονος σκηνοθέτης και η πάντα ΘΕΑ Μόνικα, ήρθαν πιο κοντά κατά τη διάρκεια Φεστιβάλ στη Λιον και κανείς δε γνώριζε για τη σχέση τους η οποία φέρεται να μετρά τέσσερις μήνες.

 

Στα social media και ειδικά στο Twitter έγινε χαμούλης καθώς ο κόσμος δεν περίμενε με τίποτα πως αυτοί οι δυο καλλιτέχνες θα ήταν ζευγάρι! Έλα όμως που η μοίρα τους έφερε κοντά και πλέον ζουν τον έρωτα τους και δεν τους νοιάζει κιόλας αν θα τους απαθανατίσουν ενώ περπατούν.

Πολλοί χρήστες έχουν απορήσει με αυτό το ζευγάρι καθώς δεν μπορούν να καταλάβουν το λόγο για τον οποίο η Μόνικα, είναι ζευγάρι με τον Τιμ Μπάρτον αλλά δεν είναι όλα για την εμφάνιση βρε παιδιά!

Tσέκαρε και αυτά: