Τίνα Μελή

Με ένα δυναμικό, ξεσηκωτικό, που χορεύεται από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, τραγούδι, επιστρέφει δισκογραφικά, η Τίνα Μελά, και εκτοξεύει, τον ρυθμό, σε άλλο level!

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, με το χαρακτηριστικό ταπεραμέντο, και την εκρηκτική σκηνική της παρουσία, απογειώνει το «Με Καίει ο Έρωτάς σου», που μόλις κυκλοφόρησε από τη G Music, που σε μουσική Γιάννη Μαγγελάκη, στίχους του Ιωάννη Ραφτόπουλου, και με την ενορχηστρωτική επιμέλεια, του Άγγελου Σαρόγλου, είναι ότι πιο ανεβαστικό και ρυθμικό, έχουμε ακούσει!

Το «Με Καίει ο Έρωτάς σου», αποτελεί μία φρέσκια, μοντέρνα, εκρηκτική ρούμπα, που ταυτίζεται, με τον χορό, το κέφι, το γλέντι, και τον απόλυτο έρωτα, και για αυτό, και το βιντεοκλίπ του, δεν θα μπορούσε, να μην τα συμπεριλαμβάνει όλα αυτά!

Για αυτό και τα γυρίσματα, έγιναν στην καρδιά των Άνω Λιοσίων, με σύμμαχους της Τίνας Μελά και της G Music, όλους τους Ρομά, κατοίκους της περιοχής, που με πολύ αγάπη, συμμετείχαν και έβαλαν το λιθαράκι τους, στην ολοκλήρωση της οπτικοποίησης, που φέρνει την υπογραφή της Fresqo Films και του Dj Airth, συμβάλλοντας, με θέρμη και αγάπη, σε ένα συγκινητικό αποτέλεσμα!

Τα making off  του βιντεοκλίπ στους καταυλισμούς των Ρομά στα Άνω Λιόσια

Η Τίνα Μελά, «αγκαλιάστηκε» από τους Ρομά, μυήθηκε στη μοναδική ανά τον κόσμο, κουλτούρα και τις παραδόσεις τους, που όταν ερωτεύονται, και ένας «έρωτας τους καίει», το απολαμβάνουν στο έπακρον, με πολύ χορό και τραγούδι, ακόμα και στη μέση του δρόμου.

Στο βιντεοκλίπ, συμμετείχαν, πανέμορφες τσιγγανοπούλες, που έκλεψαν την παράσταση με την ομορφιά και το λίκνισμά τους, δεκάδες παιδάκια, που έδωσαν τη δική τους λάμψη,  ο γοητευτικός Ρομά συμπρωταγωνιστής της, Αντώνης Αθανασόπουλος,  που μαζί με την ερμηνεύτρια, έστησαν για τις ανάγκες του «Με Καίει ο Έρωτάς σου», ένα αυθεντικό, τσιγγάνικο γλέντι!

Κατά τη διάρκεια των πολύωρων γυρισμάτων, επικράτησε μία μεγάλη γιορτή στην περιοχή, με τους κατοίκους να έχουν βγει στους δρόμους, για να το ζήσουνε από κοντά, να χειροκροτούν και να χορεύουν μαζί της. Η φιλοξενία τους, ήταν άκρως συγκινητική, αφού στο τέλος της βραδιάς, στήθηκε ένα τρικούβερτο γλέντι, τόσο για την τραγουδίστρια, όσο και τους συνεργάτες της.