Facebook Dating

O Zuckerberg το πήρε απόφαση και μας θέλει όλους ερωτευμένους, δεσμευμένους και γιατί όχι, και με ένα γάμο στο βιογραφικό μας και λανσάρει το Facebook Dating, για να βρούμε όλες εμείς οι «πονεμένες»« ψυχές τον έρωτα!

Που λες, η νέα υπηρεσία που δημιούργησαν οι άνθρωποι του Facebook, έχει ήδη λανσαριστεί σε 32 ευρωπαϊκές χώρες (ναι, η Ελλάδα είναι μέσα) και φιλοδοξεί να γίνει το νέο Tinder και να βοηθήσει τον κόσμο να βρει ταίρι! (θα αρχίσουν δηλαδή νέα παραμύθια).

 

Πώς θα παίξει η φάση με το Favebook Dating;

Οι χρήστες θα φτιάξουν ένα προφίλ το οποίο θα είναι ξεχωριστό από το Facebook page που ήδη διαθέτουν και θα βάζουν όνομα και ηλικία! Θα μπορεί βέβαια να βάλει και πληροφορίες οι οποίες θεωρεί πως θα ενδιαφέρουν τον λαό που θέλει να γευτεί τον έρωτα του!

Μάλιστα, θα μπορεί ένας χρήστης να χρησιμοποιήσει ένα νέο feature που ονομάζεται Secret Crush, όπου θα μπορεί να επιλέξει έως και 9 άτομα από το Instagram αλλά και το Facebook και να κάνει τσαχπινιές! Αν το ίδιο άτομο κάνει και αυτό την ίδια επιλογή, τότε θα μπορούν να τα πουν λίγο παραπάνω!

Παίζει και virtual daiting στο νέο εγχείρημα του FΒ και θα γίνεται μόνο μέσω πρόσκλησης!

Ε, ρε έχουν να παίξουν παραμύθες και όρκοι αιώνιας αγάπης που θα οδηγήσουν σε σεξουαλικές επαφές μόνο!