TikTok

Το Tiktok μπορεί να είναι ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε ενδιαφέροντα πράγματα και ενδεχομένως να μάθουμε από αυτά, όμως υπάρχουν και φορές όπου δημιουργούνται trends τα οποία είναι επικίνδυνα για την υγεία.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Oι γιατροί προειδοποιούν πως ένα νέο και επικίνδυνο trend έχει κάνει την εμφάνιση του στο γνωστό μέσο, καθώς ο κόσμος έχει αρχίσει να βάζει στα “καπάκια” των ματιών ένα lip balm της εταιρείας “Burt’s Bees” και με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να μείνει ξύπνιος όλη νύχτα για να μπορεί να κάνει διάφορες δραστηριότητες.

Το συγκεκριμένο κόλπο είχε ξεκινήσει το 2010 όταν ο κόσμος το έβαζε στα μάτια του για να νιώθει το αίσθημα που δίνουν κάποιες ναρκωτικές ουσίες (σύμφωνα με όσα έχουν πει) και τους έκανε να νιώθουν πιο “alert”.

@.arlmich It’s kinda spicy #fyp #foryoupage #burtsbees ♬ Escapism. – RAYE & 070 Shake

Oι νεολαίοι του TikTok επανέφεραν τη συγκεκριμένη πρακτική σύμφωνα με τη Daily Mail και οι γιατροί προειδοποιούν πως η αυτή η πρακτική μπορεί να προκαλέσει έντονα δερματικά προβλήματα στα μάτια και προειδοποιούν για πιθανές μολύνσεις.

Παρόλο που ένας εκπρόσωπος της εταιρείας είπε στο Fox News πως πρόκειται για ένα φυσικό προϊόν, δεν έχει σχεδιαστεί για τα μάτια.

Το δέρμα στα μάτια είναι πολύ ευαίσθητο και θέλει πολύ προσοχή όταν χρησιμοποιούμε διάφορες κρέμες.

Τσέκαρε και αυτά: