Disney

Η Decca Records και η Walt Disney ανακοινώνουν την κυκλοφορία του άλμπουμ ‘Disney Goes Classical’ για τις 2 Οκτωβρίου. Το άλμπουμ είναι ένα ταξίδι μέσα από κάποια χαρακτηριστικά και κλασικά αριστουργήματα της Disney, με μια διαφορετική όμως προσέγγιση.

H Royal Philharmonic Orchestra σε συνεργασία με επιλεγμένους καλλιτέχνες, μπαίνουν στα Abbey Road Studios και ηχογραφούν αγαπημένα θέματα ταινιών της Disney.

Το πρώτο single από το άλμπουμ είναι η ερμηνεία του Matteo Bocelli (γιού του Andrea Bocelli) πάνω στο ‘Can You Feel the Love Tonight’ από τη βραβευμένη με OSCAR ταινία ‘The Lion King’. Τη πολύ συναισθηματική μπαλάντα έχει γράψει ο Elton John μαζί με τον Tim Rice.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή την πολύ ωραία ιδέα της Disney. Ο ‘Βασιλιάς Των Λιονταριών’ είναι μια ταινία που θυμάμαι χαρακτηριστικά και πάντα ευχάριστα από την παιδική μου ηλικία’’. – Matteo Bocelli

Το άλμπουμ περιλαμβάνει επίσης και ηχογραφήσεις από την Αμερικανίδα σοπράνο Renée Fleming, τον κλασικό κιθαρίστα Kaori Muraji κ.ά!

Βρείτε και ακούστε το ‘Can You Feel The Love Tonight’ από τον Matteo Bocelli, εδώ:

https://matteobocelli.lnk.to/CYFTLTDisneyGREPR