Το Ερπετό

Μια νέα σειρά έρχεται στο αγαπημένο Netflix και ονομάζεται «Το Ερπετό». Και αν δεν ξέρεις ποια είναι η υπόθεση, θα στην πούμε εμείς βρε αγάπε!

Η νέα σειρά της πλατφόρμας αφορά στη δράση ενός serail killer και απατεώνα ο οποίος ονομαζόταν Σαρλ Σομπράζ και ήταν γνωστός στις αρχές με το ψευδώνυμο «Το Ερπετό», καθώς μπορούσε και ξεγλιστρούσε εύκολα.

Ο Σαρλ – τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Ταχάρ Ραχίμ- σκότωνε τουρίστες κατά τη δεκαετία του 1970 στη Νοτιοανατολική Ασία και είχε καταδικαστεί στην Ινδία αλλά αφού αποφυλακίστηκε, βρέθηκε στο Παρίσι όπου και κατάφερε να γίνει γνωστός, αλλά τα σκοτεινά ένστικτα του δεν μπόρεσε να τα αφήσει στην άκρη καθώς απολάμβανε το κυνηγητό και την περιπέτεια που του προσέφεραν οι φόνοι.

Τι θα δούμε στη σειρά τω 8 επεισοδίων που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στις 2 Απριλίου:

Ο Σαρλ Σομπράζ και η Μαρί-Αντρέ Λεκλέρκ (φίλη του) θα ξεκινήσουν να παριστάνουν τους έμπορους πολύτιμων λίθων και θα τους δούμε να ταξιδεύουν στην Ταϊλάνδη, το Νεπάλ και την Ινδία το 1975 και το 1976. Εκεί θα ξεκινήσουν να διαπράττουν μια σειρά εγκλημάτων ΄όπου οι χίπις θα είναι τα θύματα που θα επιλέγουν. Ένας νεαρός διπλωμάτης από την Ολλανδία θα είναι αυτός που θα προσπαθήσει να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης έχοντας τη βοήθεια κάποιων δικών του ανθρώπων και ο Σομπράζ θα ανακηρυχθεί ο νούμερο ένα καταζητούμενος της Ίντερπολ.

Τσέκαρε το trailer:

Τσέκαρε και αυτό: Διακόσμηση: Ένα μεγάλο trend έχει κάνει χαμό στο Instagram