Jacquemus

Ο Γάλλος σχεδιαστής Simon Porte Jacquemus επίλεξε να πάει “κόντρα” στην επιτακτική τάση που επικρατεί για ψηφιακή προβολή της συλλογής του!

Ο διάσημος Γάλλος σχεδιαστής πραγματοποίησε ένα ονειρικό Fashion event σε ένα μέρος γεμάτο με σιτηρά, έξω από το Παρίσι. Κατά της διάρκεια του event, τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες ασφαλείας και οι καλεσμένοι που το παρακολούθησαν ήταν ελάχιστοι, αλλά σημαντικοί.

View this post on Instagram

« L’AMOUR » SUMMER 2021 @juliamarino

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus) on

Σε δημοσίευση του οίκου που φέρει το όνομα του σχεδιαστή στο Instagram, αναφέρθηκε το όραμά του πίσω από την ιδέα του: “Βασική ιδέα για τη φετινή κολεξιόν ήταν η “Αγάπη”, η οποία ξεκίνησε ως κάτι διαφορετικό. Φαντάστηκα ανθρώπους να συγκεντρώνονται μαζί και γιορτάζουν την “Αγαπη” … Το πιο ωραίο πράγμα με την αγάπη είναι ότι μπορεί να διαρκέσει – ακόμα και να μεγαλώσει – όταν οι άνθρωποι δεν είναι πια μαζί. Λίγο μετά αφού η ομάδα μου χωρίστηκε, μείναμε όλοι στο σπίτι μας νιώθοντας την επιθυμία να δουλέψουμε και μια νέα οπτική της κολεξιόν γεννήθηκε. Γίναμε μια ανθρώπινη αλυσίδα, κάθε βήμα της δημιουργικής διαδικασίας γίνεται με αγάπη. Για την ακρίβεια, κάθε απόφαση που παίρνω όσον αφορά στον οίκο Jacquemus, έχει σαν κίτρινο την αγάπη και την κοινή λογική”.

View this post on Instagram

THIS VIDEO… « L’amour » SUMMER 2021

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus) on

Η κίνηση αυτή του γνωστού δημιουργού ρούχων μας υπενθυμίζει ότι το μέλλον θα καλυτερέψει μόνο μέσω της αγάπης και της ελπίδας, αλλά και τέλος μας ξυπνά τη βαθιά διάθεση για επιστροφή στη φύση!

@vangeliskafasis, Travel & Fashion enthusiast