Το Ημερολόγιο ενός σκύλου είναι μια δωρεάν παράσταση που πρέπει να δεις!

Το Ημερολόγιο ενός σκύλου: Μια oπτικοακουστική αφήγηση από τη Violet Louise, για μια γυναίκα που αναζητά στο διαδίκτυο, ίχνη του σκύλου της, που έφυγε από τη ζωή: Εικόνες από μέρη που ταξίδεψαν, βίντεο, μουσική, φωτογραφίες, καθώς και υλικό μέσα από το διαδίκτυο συνθέτουν το ψηφιακό της ημερολόγιο.

Από τους Ολυμπιακούς του 2004 μέχρι και σήμερα, παρακολουθούμε τη διαδρομή αυτής της γυναίκας, σε έναν κόσμο που κινείται μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, των υπολογιστών, των αναλογικών και ψηφιακών μουσικών οργάνων, στήνει ένα μηχανισμό που μοιάζει με χρονοκάψουλα και αναβιώνει γεγονότα και προσωπικές ιστορίες που χάραξαν το δρόμο της προς την ενηλικίωση.

ad

Σ᾽ένα κόσμο που αλλάζει δραματικά, η καθημερινότητα φαντάζει λιγότερο επώδυνη, μέσα από τη σχέση αγάπης ανθρώπου και ζώου. Το ημερολόγιο ενός σκύλου, ειναι το ημερολόγιο ενός ανθρώπου που επαναδιαπραγματεύεται τις απώλειες του.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία, μουσική, πρωτότυπο κείμενο, αφήγηση, τραγούδι : Violet Louise

Αφήγηση (στο ρόλο της μητέρας) : Aγλαϊα Παππά

Φωτογραφία, εικονοληψία, μοντάζ, επεξεργασία και προγραμματισμός πολυμέσων : Bασίλης Koυντούρης(Studio19st)

Hχητικός σχεδιασμός, ηχογραφήσεις, μίξη ήχου, βίντεο, μοντάζ : Violet Louise

Ηχοληψία, Mastering : Kωνσταντίνος Μπώκος ( Studio19st)

Τεχνικός συντονισμός παραγωγής: T.P.T. (The Perfect Team)

Παραγωγή: Eταιρεία Πολιτισμού Βήματα

Violet Louise © 2020

Στη δραματουργία χρησιμοποιούνται αποσπάσματα από ποιημάτα του Γιάννη Ρίτσου, Γεωργιου Σουρή, Νίκου Καρούζου, Κωνσταντίνου Καβάφη, Γιώργου Σεφέρη. Το απόσπασμα για την Επιχείρηση ΠΑΝΘΗΡΑΣ, είναι από το υλικό του βιβλίου του Δημήτρη Κωνσταντινίδη (Επιχείρηση Πάνθηρας – Oι Γερμανοί εισβάλλουν και πυρπολούν την Πίνδο.)

Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη στη σελίδα από 10 Φεβρουαρίου μέχρι και 31 Μαρτίου 2021, με δωρεάν είσοδο.

Aντί αγοράς εισιτηρίου, προτείνεται δωρεά με ελεύθερη συνεισφορά, για την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού για την προστασία των αδέσποτων ζώων στην Ελλάδα με την επωνυμία “Dogs‘ Voice” στο link: https://www.dogsvoice.gr/dorea

Μπορείτε να τη δείτε εδώ!