Ελένη Μενεγάκη

Το νεοκλασικό ατελιέ του διάσημου οίκου υψηλής ραπτικής, φιλοξένησε την Ελένη Μενεγάκη στο πλαίσιο γυρισμάτων, η οποία έλαμπε μέσα στο champagne color φόρεμά της από τη σειρά 5226 by Celia Kritharioti.

ad

Το ιστορικό κτίριο, στη συνοικία των Θεών, την Πλάκα, το οποίο από το 1906 στεγάζει τον οίκο Celia Kritharioti, επέλεξε η γνωστή παρουσιάστρια για τα γυρίσματα της νέας καμπάνιας αρώματος του γαλλικού οίκου ομορφιάς Lancôme.

Η Ελένη Μενεγάκη εμπιστεύθηκε την Σίλια Κριθαριώτη και αφέθηκε στα χέρια της διεθνώς καταξιωμένης Ελληνίδας Fashion Designer, φορώντας αποκλειστικά για την περίσταση, ένα φόρεμα με άκρως ρομαντική διάθεση σε champagne απόχρωση από μεταξωτό ταφτά της συλλογής 5226 by Celia Kritharioti.

Το ατελιέ του οίκου Celia Kritharioti Couture, ένα από τα καλύτερα ατελιέ υψηλής ραπτικής στον κόσμο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η British Vogue, δεν μπορούσε παρά να αποτελέσει την ιδανική επιλογή. Σε όλους τους χώρους του νεοκλασικού επικρατεί η French Baroque αισθητική, με τον επιβλητικό πολυέλαιο, διακοσμημένο με αμέτρητους κρυστάλλους, να δεσπόζει στο κέντρο του χώρου των δοκιμών.

Το φόρεμα από τη λαμπερή εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκης αποτελεί κομμάτι από τη συλλογή Spring/Summer 2021 της σειράς 5226 by Celia Kritharioti και θα διατίθεται πολύ σύντομα σε διαφορετικές επιλογές χρωμάτων online και στην ομώνυμη boutique στο Golden Hall.

Ad