Matsuhisa Athens

Το Matsuhisa Athens, διατηρώντας τα υψηλά standard ποιότητας που ακολουθεί διαχρονικά, σας καλωσορίζει στη νέα καλοκαιρινή σεζόν, για να σας προσφέρει πλούσιες γευστικές εμπειρίες στο υπέρκομψο περιβάλλον του, στον εμβληματικό Αστέρα Βουλιαγμένης.

ad

Ο «ναός» των fusion ιαπωνικών γεύσεων στο ειδυλλιακό περιβάλλον της Αθηναϊκής Ριβιέρας ετοιμάζεται να σας υποδεχτεί για ακόμα ένα συναρπαστικό καλοκαίρι και υπόσχεται να σας «παρασύρει», με ασφάλεια και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, εμπνευσμένη από τις κομψές γεύσεις της κουζίνας του Nobu.

Πλέον, οι λάτρεις του μενού και της φιλοξενίας του Matsuhisa έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα σαββατοκύριακα brunch στο αγαπημένο τους restaurant destination.

Στη μαγευτική βεράντα του Matsuhisa με την ανεμπόδιστη θέα στο υπέροχο γαλάζιο του Σαρωνικού, οι λάτρεις της high-end γαστρονομίας θα απολαύσουν το exclusive menu του Executive Chef Τόνυ Βρατσάνου και του Head Chef της ζεστής κουζίνας, Θωμά Κουράκου. Το Umi Bar, το πρώτο bar διεθνώς με την υπογραφή του Matsuhisa, θα μαγνητίσει τους φίλους των signature cocktails και premium spirits, μέσα από μια εντυπωσιακή λίστα cocktail που αγκαλιάζουν το μεσογειακό του περιβάλλον και επενδύουν στην τοπικότητα των ιδιαίτερων υλικών της ελληνικής γης, για να της προσφέρουν μια ξεχωριστή γευστική μνεία μέσα από τις συνθέσεις τους.

Παράλληλα, οι λάτρεις της fusion κουζίνας του βραβευμένου Nobu στις περιοχές των Νοτίων Προαστίων, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα αγαπημένα τους πιάτα, τόσο από την κρύα όσο και από τη ζεστή κουζίνα του Matsuhisa Athens καθώς και premium cocktails από μία πλούσια Take-out Cocktail List, και από την άνεση του σπιτιού τους, με την υπηρεσία Matsuhisa Athens HOME FINE DINING μέσω της υποστήριξης και της αποκλειστικής συνεργασίας με την Spanos Luxury Cars SA, Official Jaguar Land Rover Dealer.

Ad