Kωνσταντίνος Ράικος

O Kωνσταντίνος Ράικος, CEO & Founder της KRS Group, έζησε 10 μήνες σε περιβάλλουν αυτοπεριορισμού ως καρκινοπαθής και στέλνει το δικό του μήνυμα σε αυτούς που διαμαρτύρονται για την καραντίνα.

Ο Κωνσταντίνος Ράικος, στα 31 του, διαγνώστηκε με καρκίνο και κλήθηκε σε αυτοπεριορισμό 10 μηνών προκειμένου να θεραπευτεί. Ο ίδιος μίλησε στα μέσα για τη δοκιμασία που πέρασε και με μια ανάρτησή του στο Facebook, που συγκέντρωσε εκατοντάδες σχόλια, απευθύνεται σε όλους αυτούς που αδιαφορούν για τις οδηγίες περιορισμού στο σπίτι, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Στην ανάρτησή του επισημαίνει ότι στις ευπαθείς ομάδες δεν ανήκουν μόνο οι ηλικιωμένοι, αλλά και οι νέοι που έχουν περάσει καρκίνο: «Πριν 3 χρόνια ξεκινούσα μια δύσκολη δοκιμασία – ο καρκίνος ήταν ήδη μέσα μου και σαν σήμερα έκανα την πρώτη χημειοθεραπεία! Πέρασα σχεδόν 10 μήνες σε καραντίνα -πάλεψα με εμμονές, κλεισμένος σε 4 τοίχους έχτιζα-, δημιουργούσα και εξέλισσα την KRS Group! Παράλληλα ήμουν διευθύνων σύμβουλος σε μια εταιρεία (οι συνάδελφοί μου θυμούνται εκείνη την περίοδο). Δεν λύγισα ούτε μια στιγμή -πάντα χαμογελούσα και ονειρευόμουν την επόμενη μέρα-, έχτιζα! Τώρα είμαι πάλι εδώ -μέσα στους 4 τοίχους-, μάντεψε! Πάλι δημιουργώ, ονειρεύομαι και χτίζω!! Νομίζω ήρθε η στιγμή να φερθούμε όλοι ώριμα και να προστατέψουμε ο ένας τον άλλον, περισσότερο εύχομαι, ελπίζω και εκλιπαρώ να φερθούμε όλοι με συναίσθηση και να δώσουμε τη δυνατότητα σε ανθρώπους που νοσούν από τον καρκίνο, να παλέψουν και να ρίξουν μια ζαριά για τη ζωή τους! Πιστέψτε με, υπάρχουν ευπαθείς ομάδες που δεν έχουν περάσει τα 70 χρόνια ζωής! Δείξτε σεβασμό!»

Video Links με τις συνεντεύξεις του Kωνσταντίνου Ράικου:

https://www.megatv.com/megagegonota/article.asp?catid=27369&subid=2&pubid=38563484

https://www.ethnos.gr/ellada/96208_minyma-toy-karkinopathi-poy-ezise-10-mines-se-karantina