opel

Δυναμικές επιδόσεις, απόδοση και υψηλή ποιότητα είναι μερικοί από τους στόχους εξέλιξης του νέου Opel Mokka.

Στο Κέντρο Δοκιμών του Rodgau-Dudenhofen, πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή ρυθμίσεις για βέλτιστη ακουστική άνεση στο εσωτερικό του μοντέλου, ενώ προσφέρει εξαιρετική οδηγική ασφάλεια στις υψηλές ταχύτητες.

Από το Φεβρουάριο, οι ειδικοί της Opel στους τομείς πλαισίου, κινητήρα, ηλεκτρονικών και φωτισμού χρησιμοποιούν το χειμώνα του Αρκτικού Κύκλου για τις τελευταίες ρυθμίσεις σε παγωμένες λίμνες και στενούς επαρχιακούς δρόμους στη Σουηδική Λαπωνία.

Η επόμενη γενιά Opel Mokka υιοθετεί μία εντελώς νέα σχεδίαση. Ζυγίζει έως 120 κιλά λιγότερο από τον προκάτοχό του, με σχεδόν ίδιο μεταξόνιο και παρόμοιες διαστάσεις ελαστικών.

Στο ηλεκτρικό Mokka-e, οι μπαταρίες είναι εγκατεστημένες βαθιά στο δάπεδο του οχήματος, με αποτέλεσμα να χαμηλώνει το κέντρο βάρους και ταυτόχρονα να αυξάνεται η στρεπτική ακαμψία κατά επιπλέον 30% που αποτελούν εξαιρετικές προϋποθέσεις για δυναμική οδήγηση. Το Mokka δεύτερης γενιάς, που αναμένεται στις εκθέσεις των διανομέων από τις αρχές του 2021. Μέχρι τότε, οι δοκιμές συνεχίζονται εντατικά…