Kourtney Kardashian

Η Kourtney Kardashian – η μεγαλύτερη αδερφή της πασίγνωστης οικογένειας – αποφάσισε να επιτρέψει στον εαυτό της να ερωτευτεί ξανά και τη βλέπουμε να ζει τη ζωάρα της στο πλευρό του drummer και παραγωγού Travis Barker!

Πολλοί ήταν αυτοί που έμειναν άφωνοι όταν είδαν πως τα δυο αυτά πρόσωπα επέλεξαν να συνάψουν σχέση, αλλά ο έρωτας παιδιά λειτουργεί με μυστήριους τρόπους και από ότι φαίνεται μπορεί να μας αλλάξει και το στιλ!

O Travis Barker είναι ένας άνδρας που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί λίγο πιο goth και punk, με αποτέλεσμα να έχει πολύ συγκεκριμένο στιλ! Ξέρεις! Τατουάζ, μαύρα ρούχα, ρίγες, καρό πουκάμισα, άρβυλα και αλύσιδες! Η Kourtney Kardashian πριν κάνει σχέση μαζί του, προτιμούσε τα πιο μίνιμαλ ρούχα και οι αποχρώσεις που φορούσε ήταν μπεζ, γκρι, κόκκινο αλλά και ορισμένα χρώματα όπως το ροζ και το μοβ! Από τη στιγμή που ξεκίνησε αυτή η σχέση η οποία θα καταλήξει σε γάμο, η τηλεπερσόνα ξεκίνησε να δοκιμάζει ρούχα τα οποία έρχονται πιο κοντά στο στιλ του συντρόφου της και πλέον το μαύρο χρώμα έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτια της καθημερινότητας της και κάπως της ταιριάζει!

Πλέον φοράει logo Tshirts με τα ονόματα γνωστών ροκ συγκροτημάτων, αρβύλες, σκισμένα τζιν αλλά δεν ξεχνά τη σέξι πλευρά της και η δαντέλα είναι ένα από τα υφάσματα που επιλέγει πολύ συχνά! Παράλληλα, αγαπά τα hoodies και δεν ξεχνά να τα συνδυάζει με τσάντες μικρού μεγέθους μεγάλων οίκων μόδας!

Τσέκαρε κάποια looks της:

Ωραία είναι η άτιμη!