The Art Dose

Αληθινή έκρηξη χρώματος στη νέα έκθεση «Splash of Color», με την οποία υποδέχεται την Άνοιξη το «The Art Dose» στη Γλυφάδα.

Πρόκειται για μια ομαδική έκθεση, αφιερωμένη στην αναγέννηση του χρόνου, που υμνεί την παρουσία του χρώματος στη ζωή μας. Επειδή είναι αδύνατον να φανταστούμε και πολύ περισσότερο να ζήσουμε σ’ έναν κόσμο χωρίς χρώματα, το «Splash of Color» έρχεται ως αντίδοτο στην γκρίζα καθημερινότητα της πανδημίας. Με την υπογραφή και επιμέλεια της Νίκης Καποπούλου, η οποία γι’ άλλη μια φορά λειτουργεί με γνώμονα να προσφέρει στους φιλότεχνους ακριβώς αυτό που τους λείπει αυτήν την ιδιαίτερα διαφορετική εποχή.

Στην έκθεση συμμετέχουν κορυφαίοι Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες, οι οποίοι παρουσιάζουν έργα εξαιρετικής πολυχρωμίας, γεμάτα αισιοδοξία, που θα σας προσφέρουν νοητές αποδράσεις σε άλλους κόσμους. Δώρα τέχνης μοναδικά, που θα σας ταξιδέψουν, θα σας απογειώσουν, θα σας γεμίσουν αισθήματα χαράς, ευεξίας και χαλάρωσης, που τόσο έχουμε ανάγκη μετά από μια περίοδο γεμάτη lockdowns και περιορισμούς. Έργα με μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων που έχουν θεραπευτική επίδραση στην ψυχολογία μας, μας αναζωογονούν και δίνουν στον χώρο μας αυτό ακριβώς που λείπει από τη ζωή μας αυτήν την πρωτόγνωρη χρονιά που διανύουμε. Ένα εισιτήριο για ένα πολύχρωμο ταξίδι μέσα από την τέχνη.

Η έκθεση περιλαμβάνει δώρα τέχνης των: 2Fast, Aiiroh, Alain Mimouni, Benoit Paré, Caroline de Souza, Cédric Bouteiller, David Gerstein, Δημήτρη Δάλλα, Ghost Art, Hawini, Laurence Jenkell, Marco Grassi, Mr. Brainwash, Pasqua Phillipe, Pavlos (Διονυσόπουλος), Philarthrop, Popaz, Punk Me Tender, Rice, Richard Orlinski, Sonke. Μπορείτε να δείτε τον κατάλογο της έκθεσης στο www.theartdose.com

Επίσης εάν θέλετε να δείτε όλα τα δώρα τέχνης από κοντά, ή αν ενδιαφέρεστε για κάποιο συγκεκριμένο, μπορούμε να κλείσουμε ένα προγραμματισμένο ραντεβού με την curator Νίκη Καποπούλου, για prive ξενάγηση και επεξήγηση της έκθεσης. Να σημειώσουμε ότι στον χώρο του «The Art Dose» πληρούνται όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid 19, με στόχο την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση σας.

Διάρκεια έκθεσης: Απρίλιος και Μάιος 2021

Κλείστε το ραντεβού σας, για να επισκεφτείτε την έκθεση:2109680505 / ak@theartdose.com

The Art Dose: Α. Μεταξά 33, Γλυφάδα, Αττική, Florida Mall (ισόγειο). Ώρες καταστήματος: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10.30-15.00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, 10.30-20.00.