Τομ Κρουζ

Η κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς, Σούρι, μεγάλωσε και έχε γίνει ολόκληρη δεσποινίδα η οποία είναι έτοιμη να προετοιμαστεί για να φτιάξει τις αιτήσεις της για τα αμερικανικά κολέγια και να αφήσει τη θαλπωρή του σπιτιού της.

Ωστόσο, το νεαρό κορίτσι φαίνεται να έχει μόνο τη στήριξη της μητέρας της σε ότι κάνει καθώς όπως αναφέρει πηγή στη Daily Mail, ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει καμία σχέση μαζί της και κρατά τις αποστάσεις του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η 17χρονη πλέον Σούρι προσπαθεί να κάνει τις αιτήσεις της για τις σχολές που θέλει να μπει αλλά η μητέρα της θέλει να την πείσει να μείνει στη Νέα Υόρκη και να σπουδάσει έτσι ώστε να είναι κοντά της γιατί είναι υπερπροστατευτική.

Η απόφαση του Τομ Κρουζ να μυήσει την κόρη του στην Σαίντελογία – τη θρησκεία που έχει ασπαστεί και δεν βάζει τίποτα πάνω από αυτή – έκανε την Κέιτι Χολμς να ζητήσει διαζύγιο και να πάρει την κόρη τους μακριά του γιατί δεν ήθελε να μεγαλώσει με αυτές τις αρχές.

Ο ηθοποιός δεν έχει σχέσεις με την κόρη του από το 2014 και δεν έχει κάνει κάποια προσπάθεια να την προσεγγίσει σύμφωνα με πολλές φήμες που κυκλοφορούν στο Χόλυγουντ!

Τσέκαρε και αυτά: