Τομ Μπρέιντι

O πασίγνωστος αθλητής και πρώην σύζυγος της Ζιζέλ, Τομ Μπρέιντι, ανακοίνωσε για μια ακόμη φορά και πλέον επίσημα πως αποσύρεται από το αθλητισμό και τον χώρο του NFL καθώς θέλει να κάνει άλλα πράγματα και να ζήσει τη ζωή του χωρίς να χρειάζεται να παλεύει στον αθλητικό χώρο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O αθλητής με ένα βίντεο στα social media ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τον αθλητισμό και αυτή τη φορά η απόφαση του είναι οριστική καθώς θέλει να ασχοληθεί με άλλα πράγματα.

“Καλημέρα παιδιά. Θα μπω στο θέμα κατευθείαν. Αποσύρομαι για τα καλά. Ξέρω πως η διαδικασία ήταν μεγάλο ζήτημα την τελευταία φορά, έτσι ξύπνησα σήμερα το πρωί και αποφάσισε να σας ενημέρωση μέσω του βίντεο. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη σας. Την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους ανταγωνιστές μου. Ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να ζήσω το απόλυτο όνειρο”, είπε στο βίντεο του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Brady (@tombrady)

 

Ο quarterback κατάφερε να κερδίσει με τις ομάδες του 7 τίτλους στο SUPER BOWL και είναι ο μόνος παίκτης στην ιστορία του NFL που έχει στην κατοχή του 7 δαχτυλίδια, ο μόνος παίκτης με 5 τίτλους MVP και κατέχει ρεκόρ σε νίκες, πάσεις και touchdowns στη μεγάλη διοργάνωση του αμερικάνικου ποδοδσφαίρου.

Τσέκαρε και αυτά: