Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp, ανακοινώνει το λανσάρισμα της συλλογής TOMMY JEANS που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το NBA.

Η συλλογή τιμά την σημασία του μπάσκετ ως αναπόσπαστη δύναμη της τοπικής street κουλτούρας και των διαφορετικών κοινοτήτων.

ad

Παρουσιάζει επίσης τις μακρόχρονες ρίζες του brand στο αμερικανικό street style και την εμβληματική νοσταλγία της δεκαετίας του ’90. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη για early access στο tommy.com και στα καταστήματα TOMMY JEANS σε όλη την Ευρώπη από τις 25 Μαΐου 2022 και θα κυκλοφορήσει σε όλη τη Βόρεια Αμερική, τη Λατινική Αμερική, σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ασία και μέσω επιλεγμένων συνεργατών χονδρικής πώλησης από τις 27 Μαΐου 2022.

Εμπνευσμένη από την καρδιά του μπάσκετ, η συλλογή διαθέτει άνετη φόρμα με allover prints με τα λογότυπα των ομάδων του NBA.

Τα σετ από μάλλινα hoodies, οι φόρμες, τα t-shirts και τα σορτς μπορούν να συνδυαστούν με ένα statement varsity jacket και ένα τζιν παντελόνι για τις γυναίκες. Το Streetwear στυλ βρίσκεται στα καλύτερά του και η συλλογή είναι σχεδιασμένη για όλους όσους αγαπούν τον μπασκετικό τρόπο ζωής.

Η συμπάθεια της Tommy Hilfiger για το μπάσκετ και τη street κουλτούρα ξεκίνησε τη δεκαετία του 1990, όταν το brand τράβηξε την προσοχή μεγάλων διασημοτήτων, πολλοί από τους οποίους είχαν σχέσεις με το NBA και την ευρύτερη αθλητική κοινότητα.

Τα ελκυστικά σχέδια TOMMY HILFIGER καθόρισαν το στυλ της εποχής βλέποντας τα συχνά στο γήπεδο – από τα επαγγελματικά γήπεδα μέχρι και στα casual παιχνίδια στους δρόμους της πόλης. Ο αθλητισμός παρέμενε πάντα βασικό συστατικό του οράματος της μάρκας Hilfiger, και πιο πρόσφατα, περιλάμβανε παγκόσμιες συνεργασίες όπως είναι εκείνες με τον διεθνή πρωταθλητή του τένις Rafael Nadal και τον παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula OneTM Lewis Hamilton.

Η συλλογή ΝΒΑ της TOMMY JEANS αντικατοπτρίζει περαιτέρω την παγκόσμια καμπάνια της TOMMY JEANS για την Άνοιξη 2022, Play to Progress, η οποία εξυμνεί τη δύναμη της ατομικής δημιουργικότητας που ωθεί τη συλλογικότητα προς τα εμπρός.

Τσέκαρε κι αυτό:

Colourday Festival : Στροβιλίσου στη μουσική και τα χρώματα του