The Weeknd

Το ‘After Hours’ Deluxe περιλαμβάνει 19 τραγούδια. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει 5 παραπάνω τραγούδια από την κανονική έκδοση – 4 remixes και τη live ερμηνεία του The Weeknd στο ‘Scared To Live’, από την εμφάνιση του στο SNL.

Ο The Weeknd κυκλοφορεί τη νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο ‘After Hours’. Το ‘After Hours’ είναι ένα πολύ ιδιαίτερο άλμπουμ και περιλαμβάνει 14 τραγούδια.

Ανάμεσά στα τραγούδια του άλμπουμ είναι τα πλατινένια ‘Heartless’ & ‘Blinding Lights’ καθώς και το ομότιτλο ‘After Hours’…, singles που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία και αγαπήθηκαν γρήγορα από τον κόσμο. Συγκεκριμένα το massive hit ‘Blinding Lights’ είναι Νο.1 στο Spotify παγκοσμίως για 30 ημέρες τώρα, ενώ πήγε και στο Νο.1 των airplays charts πολλών χωρών!

To ‘After Hours’ είναι νέο υλικό που μας παρουσιάζει ο τραγουδιστής μετά το τελευταίο του project τον Μάρτη του 2018 με το ‘My Dear Melancholy EP’ και το hit album του Starboy το 2016. Τον Απρίλη του 2019, ο The Weeknd συνεργάστηκε επίσης με τους Travis Scott & SZA για το soundtrack της σειράς Game Of Thrones, ‘Power Is Power’.

Βρείτε και ακούστε το ‘In Your Eyes’ & ολόκληρο το ‘After Hours’ άλμπουμ εδώ:

https://theweeknd.lnk.to/InYourEyesGREPR

Δείτε παρακάτω το tracklisting του ‘After Hours’: